Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Karbantartás

Easy care ágyneműhuzat

Mosás, teregetés, használat. Gondolja, hogy valamiről megfeledkeztünk? Igen, szándékosan hagytuk ki a vasalást. Ez a tevékenység nem mondható népszerűnek a nők körében, a férfiak pedig teljesen fölöslegesnek tartják. Ez a tevékenység számtalan érzelmi jelenetet és vitát vált ki, leginkább a nagy kérdés miatt. Vasalni, vagy nem vasalni.

Az easy-care megkönnyíti az életet

ikona přeškrtnuté žehličky

A pamut Premium-szatén ágyneműhuzatot csak teregessük ki és hagyjuk száradni. Ez hogyan lehetséges? Az atlaszkötésnek, a finom pamutfonalak minőségének és az easy-care kezelésnek köszönhetően a vasalás igazán hanyagolható. Mosás utáni teregetéssel a szálak nyúllanak és kiegyenesednek. Az easy-care kezelés nem jelenti azt, hogy az ágyneműhuzat egyáltalán nem gyűrődik. A pamut ágyneműhuzat nem poliészter, tehát a gyűrődést sajnos nem lehet teljesen kizárni. Ami viszont fontos, hogy nem gyűrődik jelentősen. Egy precíz háziasszony átvasalja, míg van aki száradás után elégedetten a szekrénybe teszi.
Az Ön elégedettsége és az időtakarékosság fontos számunkra, így minden Glamonde ágyhuzatot vasalásmentes kezelés jellemzi.

 

Mikor ajánlatos az ágyneműhuzat vasalása?

Allergiás, ekcémás vagy egyéb egészségügyi problémákkal küzd? Ha igen, akkor inkább finoman vasalja át az ágyhuzatot, ebben az esetben hasznos lehet. Ha az ágyneműhuzat mosás után hosszabb ideig a mosógépben marad, akkor is szükség lehet az enyhe vasalásra. Tökéletesen kivasalt ágyneműhuzatra vágyik? A Glamonde ágyhuzattal a vasalás könnyedén megy.

További cikkek