Kedvencem (0)
Magazin
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Karbantartás

Vasalásmentes ágyneműhuzat

Mosás, teregetés, használat. Gondolja, hogy valamiről megfeledkeztünk? Igen, szándékosan hagytuk ki a vasalást. Ez a tevékenység nem mondható népszerűnek a nők körében, a férfiak pedig teljesen fölöslegesnek tartják. Ez a tevékenység számtalan érzelmi jelenetet és vitát vált ki, leginkább a nagy kérdés miatt. Vasalni, vagy nem vasalni.

A vasalásmentesség megkönnyíti az életet

ikona přeškrtnuté žehličky

A pamut Premium-szatén ágyneműhuzatot csak teregessük ki és hagyjuk száradni. Ez hogyan lehetséges? Az atlaszkötésnek, a finom pamutfonalak minőségének és a vasalásmentes kezelésnek köszönhetően a vasalás igazán hanyagolható. Mosás utáni teregetéssel a szálak nyúllanak, kiegyenesednek és ezáltal nem kell vasalni.
Az Ön elégedettsége és az időtakarékosság fontos számunkra, így minden Glamonde ágyhuzatot vasalásmentes kezelés jellemzi.

 

Mikor ajánlatos az ágyneműhuzat vasalása?

Allergiás, ekcémás vagy egyéb egészségügyi problémákkal küzd? Ha igen, akkor inkább finoman vasalja át az ágyhuzatot, ebben az esetben hasznos lehet. Ha az ágyneműhuzat mosás után hosszabb ideig a mosógépben marad, akkor is szükség lehet az enyhe vasalásra. Tökéletesen kivasalt ágyneműhuzatra vágyik? A Glamonde ágyhuzattal a vasalás könnyedén megy.

További cikkek