Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Glamonde ágyneműhuzat

Ágyneműhuzat egy igazi cseh gyártótól

A "Mindent tudunk az ágyneműről" szóló sorozatunkban már tisztáztuk mi is az a Prémium-Szatén, egyiptomi pamut és a fésült pamut megnevezés sem idegen. Azonban minden eddigi cikkünk az anyagról szólt és itt az ideje, hogy eláruljunk valamit magáról a gyártásról is

Előkezelések

Célunk, hogy tökéletesen puha ágyneműhuzatot állítsunk elő, hosszú élettartammal. Az ágyneműhuzatot kiváló minőségű hosszúszálú pamutból készítjük. A pamutszövet először nyers állapotban van, ezért az előkezelések folyamán finomítani szükséges tulajdonságait és elkészíteni a nyomtatásra. A vásárló szempontjából az alábbi kezelések a legfontosabbak:

  • Égetés - a nyersanyag mindkét oldalán égetjük a finom szőrszálakat, így az ágyneműhuzat nem csomósodik a jövőben.
  • Mercerálás - az anyag speciális fürdőt kap, amely során az eredetileg lapos pamutszálak kikerekednek, ezzel is sokszorozva remek tulajdonságait. Az anyag ezúttal megszerezte sajátos fényességét.
  • Szanforizálás - a szanforizálás egy olyan technológia, amely magas hőfokú vasalással 3% alá csökkenti az alapanyag zsugorodásának mértékét.
  • Fehérítés - ez az utolsó lépés a nyomtatás előtt. Cégünk azzal büszkélkedhet, hogy a fehér ágyneműhuzat valóban hófehér.

 

Digitális nyomtatás, a fantáziavilág kapuja

A digitális nyomtatásnak köszönhetően, tervezőink és vásárlóink fantáziája szinte korlátlan. Nincs olyan motívum, amit ne tudnánk kinyomtatni. És a digitális nyomtatás az, melynek köszönhetően ilyen széles kínálatunk lehet, sőt, saját fényképes ágyhuzatokat is tudunk gyártani vásárlóink számára. Az a tény, hogy szinte bármilyen méretben képesek vagyunk nyomtatni, csak kellemes ráadás.

digitální tiskárna

Végleges kezelések

A végleges kezelések célja a színek stabilizálása, a vasalásmentes kezelés alkalmazása, a kifogástalan puhaság és visszafogott fény elérése. Ezeket a feladatokat a következő gyártási folyamatok biztosítják:


Gőzölés – a gőzölés folyamán kerül sor a színek rögzítésére, ezzel gátolva a színek fakulását a későbbiekben.

Mosás - egy végtelenül hosszú ipari mosógépben érjük el az anyag kifinomultságát és vasalásmentességét.

Forró kalanderezés - ez a végleges művelet biztosítja az ágyneműhuzat egyedi ragyogását.

 

Varrás

Az ágyneműhuzat gyártását modern varróműhelyünkben fejezzük be. Az anyagot kiszabjuk és megvarrjuk. Az ágyneműhuzatot varrása során praktikus zipzárral látjuk el. Ellenőrizzük az ágyneműhuzatot és luxus csomagolásba, majd díszdobozba csomagoljuk.

foto z výroby povlečení dárková krabička Glamonde

A gyártás automatizálása

Mint látható, az ágyhuzat gyártása viszonylag hosszadalmas és igényes folyamat. Annak érdekében, hogy lépést tartsunk a korral és vásárlóinknak ne kelljen túl sokáig várniuk, ezért az egész gyártási folyamatot intelligens program vezérli. A számítógép figyeli a készletszintet, annak minimális értékét és mi tudjuk milyen gyártási fázisban a konkrét minta.

Az utolsó Mohikán

Az ágyneműhuzat gyártása az életünk értelme. Számos márkát találhat a piacon, de csak a Glamonde-ról lehet elmondani, hogy az egyetlen és valódi Prémium-szatén ágyneműhuzat gyártója.

További cikkek