Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Tippek és inspirációk

Erotikus és glamour ágynemű

Erotikus ágynemű

Már hosszú ideje erotikus ágyneműre vágyik, de szégyenlős? Ha ahhoz a szabályhoz ragaszkodunk, hogy ami nem tiltott az megengedett, akkor nincs kívánság, aminek nem tudnánk eleget tenni. Az ágyneműket diszkréten készítjük és képeit a nyomtatás után azonnal töröljük. Az ágyneműt úgy csomagoljuk be, hogy tartalma titok maradjon. Az ágyneműket digitálisan nyomtatjuk nagyon finom pamut szaténra. A gyártás 6-7 hetet vesz igénybe. Megrendelését a fényképes ágyneműk részlegében adhatja le.

FOTÓ ÁGYNEMŰT SZERETNÉK

 

Glamour ágynemű

Az erotikus fotózás bátorságot igényel. Ha nem kedveli ezt a műfajt, vagy gátlásos, ajánljuk figyelmébe a  glamour vagy a budoir műfajt. Ezek a fotók a meztelen test szépségét ábrázolják és intim testrészeit ruhadarabbal takarhatja.

glamour povlečení s nahou ženou glamour povlečení s nahou ženou na plážibudoir povlečení s ženou v křesle

FOTÓ ÁGYNEMŰT SZERETNÉK

Digitális nyomtatás

A digitális fényképezés fellendülésével a lelkes amatőrök is gyanútlan művészekké válhatnak. Akkor miért ne mutathatná meg saját művészetét a hálószobában? Nyűgözze le kedvesét gyönyörű erotikus vagy glamour ágyneművel. Az ágyneműket digitálisan nyomtatjuk puha pamut szaténra. Intim pillanatait a legszebb és legfinomabb ágyneműben élvezheti. Megrendelését a fotós ágyneműk részlegében hozhatja létre. A gyártás kb. 6-7 hetet vesz igénybe, de megéri kivárni.

További cikkek