Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Glamonde ágyneműhuzat

Ajándék ágyneműhuzat

Ideális ajándékot keres, amellyel nem nyúlhat mellé? Legyen ízléses, drága és luxus csomagolásban? A Glamonde ágyhuzatokra számíthat!

Amikor a klasszikusból sosem elég

Luxus Prémium-Szatén agyneműhuzatot ajándékozni nem unalom, épp ellenkezőleg! Olvassa el, miért vagyunk erről meggyőződve és találjon egy elegáns megoldást, amely örömöt szerez.

Szép, minőségi és kényelmes

A leglágyabb pamut Prémium-Szatén kellemesebbé varázsolja az alvást mindenki számára, kivétel nélkül! Az ágyhuzatok széles választéka olyan lehetőségeket kínál, amilyenekről nem is álmodott.

Szeretteinknek, ügyfeleinknek és Önnek

Bármennyire ismeri szeretteit, vagy ügyfeleinek és kollégáinak szeretne örömet szerezni, nem kell tartania semmitől. A Glamonde luxus ágyneműhuzat ízléses és megfelelő ajándék bármilyen eseményre. A fontos eseményeket, mint a születésnap, esküvő, évfordulók vagy Karácsony és Valentin nap, elintézzük Ön helyett. A választékkal szívesen segítünk, ráadásul a 100 napos pénzvisszatérítést is garantáljuk.

Az ajándékutalvány a biztos

Ne bajlódjon az ajándék kiválasztásával, inkább hagyja rá az ajándékozottra. Az ajándékutalványt bármilyen címre megküldjük.

Fényképes ágyneműhuzat, ötletes ajándék

Vicces, kedves, személyes vagy egyedi, miért ne? Legyen eredeti és ajándékozzon fényképes ágyneműhuzatot vagy fényképes párnahuzatot, melyet saját fényképei alapján készítünk el. A fényképes agyneműhuzatokat rendelésre gyártjuk, számítson a 6-7 hetes gyártási időre, de megéri! Ha esetleg kifutna az időből, szívesen megküldjük az ágyneműhuzat látványtervét egy ajándékutalványon. 

Egy szép ajándék csomagolás

dárková krabička Glamonde

Az ágyneműhuzatok gyártására maximális figyelmet fordítunk, így van ez a csomagolással is. Két darab törölköző vagy francia méretű ágyneműhuzat vásárlása esetén a rendelést egy ízléses csomagolásban küldjük meg és az Ön dolga már csak az ajándék átadása lesz.

 

 

További cikkek