Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Glamonde ágyneműhuzat

DeLuxe pamut ágyneműhuzat

A DeLuxe pamut ágyneműhuzat 100% pamutból készült és egyszerű vászonkötéssel szőttük. A mi cégünk vezette be a DeLuxe kifejezés használatát, hogy eltérjünk az olcsó piaci gyártmányoktól.

A pamut ágyneműhuzat alatt leginkább az olcsó terméket képzeljük el, de nem mindem pamut ami annak látszik. A felhasznált fonal minősége és feldolgozása jelentősen befolyásolja a termék árát.

Miért nem gyártunk már DeLuxe pamutot?

Amint az már megszokott nálunk, a legjobbakra törekszünk. A digitális nyomtatáshoz csakis minőségi fésült pamutot használunk. A vászon feldolgozásánál épp olyan kezelésekkel módosítottuk a pamut minőségét, mint a minőségi pamut szaténnál, tehát a pamut ágyneműhuzat ára végül annyi lett, mint a pamut szatén ágyhuzatoké, így nem volt további értelme folytatni a gyártást.

Azok a vásárlók, akik a minőségi pamut terméket részesítik előnyben, inkább a kifogástalan minőségű pamut Prémium-Szatén ágyneműhuzatot választották. A mi ágyhuzatunk élettartama jelentősen hosszabb, mint a bevásárlóláncok termékjei.

A minőségi pamutnak ára van

Ha mindennek ellenére mégis egyszerű vászonból készült pamut ágyneműhuzatot szeretne vásárolni, ügyeljen a szövés sűrűségére. Az átlátszó ágyneműhuzatok vásárlása ugyanis nem igazán ésszerű.

További cikkek