Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Méretek

A lepedő méretei

ikona jemnosti prostěradel

A luxus Prémium-Szatén ágyneműhuzatokat minőségi gumis lepedővel ajánljuk kiegészíteni. Elastan-Jersey anyagból készült, 97% pamut és 3% elsztán összetételben.

 

A Glamonde webáruházban ezekben a méretekben kapható:

  • Egyszemélyes 90x200 - 100x220 cm
  • Másfél személyes 140x200 - 160x220 cm
  • Duplaágyas 180x200 - 200x220 cm

 

Az elasztán lepedők remekül fednek

ikona matrace s prostěradlem

Az Elastan-Jersey lepedők elasztikusak mint szélességre, úgy hosszukra is, aminek hála bármilyen méretű és bármilyen magas matracra illenek. Ez a 160 g/ m2 tömegű anyag nagyon kellemes, tartós és az oldalsó gumi hosszú élettartamú.

Hogyan válasszunk lepedőt?

A kínált színskála igazán széles, ezért minden Glamonde ágyhuzat leírásában feltüntettük a hozzá leginkább illő színű lepedőt. Ha egyedül vásárol, olyan színű lepedőt válasszon, amely árnyalata egy fokkal világosabb az ágyhuzaténál. Abban az esetben, ha tanácstalan, szívesen segítünk a megfelelő lepedő kiválasztásával vagy olvassa el valamelyik cikkünket a színek jelentőségéről a beltérben. 

További cikkek