Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17

Vásárlási feltételek

üzemeltető

SVOBODA LINEN, s.r.o.

Székhely: Jiřího z Poděbrad 978, 696 62 Strážnice

azonosító szám: 262 22 116

bejegyezve a Brno megyei bíróság által, C szakasz, 37961 sz alatt.

A www.glamonde.hu elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére.

 

1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1 Ezeket a feltételeket (a továbbiakban: "vásárlási feltételek") a SVOBODA LINEN, s.r.o., Jiřího z Podebrad 978, 696 62 Strážnice, azonosító szám: 262 22 116, bejegyezve a cégbíróság által fenntartott Megyei Bíróság Brno, C szakasz, 37961 sz. alatt (a továbbiakban: "eladó") szabályozza, 1751 § szerint 1. sz. 89/2012 a Polgári Törvénykönyv (a továbbiakban: "Ptk") alapján, amely az eladó és minden olyan természetes személy (a továbbiakban: "vásárló") kölcsönös jogait, kötelezettségeit, a vásárlást megállapodását (a továbbiakban: "adásvételi szerződés") összegzi. Jelen vásárlási feltételek tartalmazza a www.glamonde.hu weboldalon elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő általi használatának feltételeit.

1.2. A vásárlási feltételek nem vonatkoznak azokra az esetekre, amikor a vásárló jogi személy, vagy olyan személy, aki rendeléssel üzleti vagy más foglalkozás célját teljesíti.

1.3. A vásárlási feltételektől eltérő rendelkezések megállapodása az adásvételi szerződésben lehetséges. Ezek az eltérő megállapodások elsőbbséget élveznek a vásárlási feltételekben leírtakkal szemben.

1.4. A vásárlási feltételek rendelkezései, az adásvételi szerződés elválaszthatatlan részét képezik. Az adásvételi szerződés és a vásárlási feltételek magyar nyelven készültek.

1.5. Az eladónak jogában áll a vásárlási feltételek módosítása és bővítése. Ezek a rendelkezések nem érintik azokat a jogokat és kötelezettségeket, amelyek a vásárlási feltételek előző verziójában voltak összefoglalva.

 

2. FELHASZNÁLÓI FIÓK

2.1. A vásárló által eszközölt bejelentkezési folyamat, amelynek keretében a vásárlótól meghatározott adatok megadása szükséges. A felhasználói fiók keretein belül (a továbbiakban: "felhasználói fiók") a vásárló leadhatja a rendelését. Abban az esetben, ha az internetes áruház weboldala lehetővé teszi, a rendelés lehetséges regisztráció nélkül is.

2.2. A regisztrációnál és a vásárlásnál, a vásárló köteles a helyes és igaz adatai megadására. Bármilyen változás esetén, szükséges a felhasználói fiókban feltüntetett adatok frissítése. A vásárló által feltüntetett adatokat a felhasználói fiókban és a rendelési űrlapban, az eladó helyesnek tekinti.

2.3. Belépés a felhasználói fiókba, felhasználónévvel és jelszóval biztosított. A vásárló köteles a jelszavát megőrizni, és azonnal értesíteni az eladót, amennyiben jelszavát harmadik személy tudomására adta.

2.4. A vevő nem jogosult egy harmadik félnek lehetővé tenni a felhasználói fiók használatát.

2.5 Az eladónak jogában áll a vásárló által létesített felhasználói fiókot megszüntetni, különösen, ha a vevő a felhasználói fiókot több mint két éve nem használja, vagy ha a vevő megszegi az adásvételi szerződésből eredő kötelezettségeit (a vásárlási feltételeket beleértve).

2.6. A vevő tudomásul veszi, hogy a felhasználói fiók elérhetősége nem szüntelen, különösen tekintettel a hardwar – softwar felszerelés karbantartási szükségleteire. Esetleg egy harmadik személy hardware – software felszerelésének karbantartása érdekében.

 

3. AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS LÉTREHOZÁSA

3.1. Minden bemutatott termék a webes felületen tájékoztató jellegű, az eladó nem köteles adásvételi szerződést kötni a termékre.

3.2. A webes felületen az áruval kapcsolatos információk vannak feltüntetve, beleértve az árakat és a visszaküldéssel kapcsolatos költségeket, ha az áru jellegénél fogva nem lehetséges a megszokott módon visszaküldeni. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t és az ezzel kapcsolatos költségeket tartalmazzák. A termék ára mindaddig érvényes, amíg az áruház webes felületén fel van tüntetve. Ez a rendelkezés nem zárja ki az egyéni adásvételi szerződés lehetőségét.

3.3. Az áruház webes felülete a csomagolási és a szállítási költségekkel kapcsolatos információkat is tartalmazza. A csomagolási és szállítási költségek az áruház webes felületén csak abban az esetben érvényesek, ha a szállításra Magyarország területén kerül sor.

3.4. A termék megrendelése folyamán a vásárló megrendelőlapot tölt ki az áruház webes felületén. A megrendelőlap az alábbi információkat tartalmazza:

3.4.1. a megrendelt terméket (a vásárló, az internetes áruház webes felületén a terméket "kosárba" teszi);

3.4.2. a fizetés módját és a szállítással kapcsolatos szükséges adatokat;

3.4.3. a kézbesítéssel kapcsolatos költségeket.

3.5. A megrendelés elküldése előtt, a vásárlónak lehetősége van a megadott adatok ellenőrzésére és módosítására. Továbbá a vásárlónak hozzáférhetősége van a megadott adatokhoz, majd ezeket kijavíthatja. A vásárló, a "A rendelés küldése" nyomógombbal leadja megrendelését az eladónak. A megadott adatokat az eladó helyesnek véli. Az eladó, a megrendelés kézhezvételét követően haladéktalanul e-mailben visszaigazolja a megrendelést.

3.6. Az eladó bármilyen esetben kérheti a vevő utólagos visszaigazolását (az áru mennyiségével, beszerzési árral és a pontos szállítási költségekkel kapcsolatban) e-mailben vagy telefonon.

3.7. A szerződéses jogviszony az eladó és a vásárló között, a megrendelés elismerésével jön létre, az eladó a vásárló által megadott e-mail címben igazolja vissza a megrendelést.

3.8. A vásárló egyetért az adásvételi szerződés megkötéséhez használt távközlő eszközökkel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez szükséges távközlő eszközök használatával felmerülő költségek (internet és telefon költségek) a vásárlót terhelik, amik nem térnek el az általános áraktól.

 

4. A TERMÉK ÁRA ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

4.1. A vásárló, a vásárolt termék ellenértékét és a szállítással kapcsolatos költségeket a szerződes szerint, a következő módon fizetheti:

4.1.1. Fizetés utánvétellel a kézbesítőnek;

4.1.2. Online kártyával való fizetéssel.

4.2. A vételárat, a kiszállítással és a csomagolással kapcsolatos költségeket a vásárló teljesíti.

4.3. Az eladó nem követel a vevőtől letétet vagy más hasonló teljesítést. A kivétel csak a vásárlási feltételek 4.6. és 4.6.1. pontjában összefoglalt rendelkezést érinti.

4.4. A vételár, utánvétellel való fizetés esetében az áru átvételekor érvényes. Készpénzmentes fizetés esetében a vételár, az adásvételi szerződés létrejöttétől számított hét (7) napon keresztül esedékes.

4.5. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelés számot minden esetben szükséges feltünteti. Előre utalás esetén a vásárló a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult.

4.6. Az eladó jogosult, különösen, ha a vevő nem igazolja vissza a megrendelést az áru elküldése előtt a teljes vételár kifizetését követelni.

4.6.1.Az eladó jogosult előleget, ill. a teljes vételár kifizetését kérni a vevőtől azon termékekre, amelyeket kifejezetten a vevő rendelésére szerez be, egyébként raktáron nem tart, egyedi igények alapján készült terméket állít elő (fényképes ágyhuzatok, vagy a vevő rendelése alapján módosított méretek).

4.7. Az esetleges árkedvezmények nem vonhatóak össze.

4.8. Az eladó a megrendelt termékek kiszállításakor vagy azt megelőzően a kifizetés igazolására, a termékkel együtt kinyomtatott vagy elektronikus számlát ad a vásárló részére.

4.9. A vásárló elfogadja, hogy a Glamonde.hu bármikor jogosult a vételár módosítására. 

4.10. A Glamonde.hu fenntartja a jogot arra, hogy a termék vételárát a honlapon feltüntetetthez képest a megrendelés után megváltoztassa, akár a vételár honlapon történő hibás feltüntetése, akár egyéb okok miatt.

 

5. ELÁLLÁSI JOG

5.1. Elállási jog gyakorlásának menete a 45/2014 (II.26) kormányrendelet szerint történik.

5.2. A vásárló jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén a terméknek, több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított harminc (30) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni. Az elállási jogait a termék eladójánál kell érvényesíteni. Két módon juttathatja vissza a megrendelt terméket az eladó számára:

5.2.1. Értesítsen minket szándékáról. Emailben küldünk egy retúrjegyet, amit a csomaggal a legközelebbi Csomagküldő.hu átvevőhelyen személyesen átad.

5.2.1.1. A Csomagküldő.hu szolgálat átvevőhelyeit az alábbi linkre kattintva találja: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

5.3. A vásárló elállás esetén köteles a megrendelt terméket az eladó feltüntetett címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A termék az eladó címére történő visszaküldésének költsége abban az esetben díjmentes, ha a vásárló az 5.2.1 és az 5.2.2. pontokban feltüntetett visszaküldési lehetőségek egyikét választja. Ha más módon áll szándékában a csomagot visszajuttatni az eladó számára, a postaköltség a vásárlót terheli. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a vásárlót semmilyen más költség nem terheli.

5.4. Az eladónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni.

5.5. Ha a vásárló az 5.2. pont alapján eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül az eladó visszatéríti a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a vásárló az eladó által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. Az eladó jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.

5.6. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz az eladó, kivéve, ha a vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag az eladót semmilyen többletköltség nem terheli.

5.7. A vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be (mosás, vasalás). Amint eldöntötte, hogy nincsen szüksége a termékre, ezt követően már ne használja, óvja meg állagát, ugyanis az ebből eredő értékcsökkenésért felelőséggel tartozik az eladó felé, és azt meg kell térítenie részére.

5.8. Az átvételt megelőző időszakban jogában áll a vásárlónak a szerződéstől indokolás nélkül elállni. Ebben az esetben az eladó haladéktalanul banki átutalással visszatéríti a vásárló által előre átutalt teljes összeget. A rendelés nem törölhető, ha kifejezetten a vevő kérésére, az általa szabott igények alapján, egyedi kérésének megfelelően került előállításra.

5.9. Abban az esetben, ha a megrendelt termékhez ajándék is jár, elállás esetén azt a vásárló köteles a termékkel együtt visszaküldeni az eladó számára.

5.10. A fogyasztó nem gyakorolhatja jogát:

a) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak (így különösen az egyedi igények alapján elkészített ágyhuzatok esetében)

b) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

5.11. Az eladó fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Visszautasításra különösen akkor kerülhet sor ha a megrendelt áru elfogyott és utánrendelésre nincs lehetőség, vagy nem tudja betartani az előre közölt teljesítési határidőt. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

 

6. AZ ÜGYFÉL KÉRÉSE ALAPJÁN MÓDOSÍTOTT ÁRURA VONATKOZÓ KÜLÖNLEGES RENDELKEZÉSEK

6.1. Az ügyfél kérése alapján módosított áru esetén a vevő köteles a megrendelés keretén belül megküldeni az áru gyártásához vagy módosításához szükséges adatokat, különösképp a grafikai alapokat vagy az áru méreteire vonatkozó információkat. A vevő tudomásul veszi, hogy az eladó felszólíthatja a vevőt a szükséges adatok vagy információk kiegészítésére.

6.2. Amennyiben az eladó a vevő részére látványtervet küld a vevő kérésére módosított áruról, az ilyen árura vonatkozó adásvételi szerződés csak az adott látványterv vevő általi jóváhagyásának eladóhoz történő kézbesítését követően kerül megkötésre.

6.3. A vevő teljes mértékben felel bármely olyan információ vagy adat felhasználásáért, amelyet a vevő részére azon célból ad át, hogy azt az áru gyártása vagy módosítása során felhasználják (továbbiakban „adatok”).

6.4. Amennyiben erről másképp nem egyeztek meg, az eladó nem köteles ellenőrizni az adatok tartalmi vagy tárgyi helyességét. Az eladó köteles szokványos gondossággal ellenőrizni az adatok műszaki helyességét a tervezett felhasználás viszonylatában.

6.5. Amennyiben az adatokkal kapcsolatban az eladóval szemben bármely harmadik személy jogokat érvényesít, a vevő vállalja, hogy az eladónak haladéktalanul átadja a harmadik személlyel folytatott vita sikeres lezárásához szükséges bármely dokumentumot és tájékoztatást. Ha a harmadik személy azt állítaná, hogy az adatok felhasználásával a jogai megsértésére került sor, főképp a szerzői jogvédelem alá eső tárgyak viszonylatában, vagy tisztességtelen eljárásra került sor, a vevő kötelezi magát, hogy az eladó részére haladéktalanul megtéríti annak bármely céllal felmerült költségeit, amelyek az eladó oldalán az ilyen harmadik személlyel folytatott jogvitában keletkeznek.

6.6. Amennyiben az eladónak az adatokkal kapcsolatban bárminemű kára keletkezik (beleértve a közjogi bírságokat és kiadásokat, valamint az eladó ezen eljárással összefüggő költségeit), a vevő köteles ezt a kárt legkésőbb a keletkezésétől számított harminc (30) napon belül az eladó részére megtéríteni.

6.7. A vevő tudomásul veszi és beleegyezik abba, hogy az áru színe eltérhet az eladónak átadott adatok szerinti színtől (vagy a vevő általi színérzékeléstől), amit többek között a vevő megjelenítő berendezésének beállítása is okozhat.

6.8. A vevő tudomásul veszi, hogy a polgári törvénykönyv 1837 § rendelkezései alapján, többek között nem lehet elállni az olyan áru leszállítására vonatkozó adásvételi szerződéstől, amelyet a vevő kérésére vagy személye részére módosítottak vagy gyártottak.

6.9. Az eladó jogosult előleget, ill. a teljes vételár kifizetését kérni a vevőtől azon termékekre, amelyeket kifejezetten a vevő rendelésére szerez be, egyébként raktáron nem tart, egyedi igények alapján készült terméket állít elő (fényképes ágyhuzatok, vagy a vevő rendelése alapján módosított méretek).

6.10. A személyre szabott termékek - fotós ágyneműhuzat, méretigazítás - gyártási ideje általában 4-6 hét.

 

7. SZÁLLÍTÁS ÉS KÉZBESÍTÉS

7.1. Abban az esetben, ha a vásárló a szokásos kézbesítési módtól eltérő kézbesítési módot választott, a felelősség és a többletköltség a vásárlót terheli. 

7.2. Az adásvételi szerződés alapján az eladó köteles a vásárló által kijelölt helyen kézbesíteni a megrendelést. A vevő köteles a kijelölt helyen átvenni a megrendelést.

7.3. Abban az esetben, ha a vásárló miatt szükséges az ismételt szállítás, a vásárlót terhelik az ismétlődő szállítással kacspolatos költségek, vagy más kézbesítési móddal kapcsolatos költségek.

7.4. A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjen megvizsgálni, a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Ha a sértett csomagolás láthatóan a behatolás jeleit mutatja, a vásárló nem köteles átvenni a csomagot.

7.5. Az áruszállítással kapcsolatos egyéb jogok és kötelezettségek további szerződési záradékba foglalhatóak, ha azt az eladó ki ad.

7.6. A csomag, a feladásától számított 3-4  munkanapon belül lesz kézbesítve. Az alábbi kézbesítési módok közül választhat:

  • DPD Hungária Kft. - a szükséges kódot SMS - ben vagy e-mailben küldjük. A csomagot itt követheti nyomon. A kézbesítés ára 2.100Ft.
  • Magyar Posta Zrt. - a szükséges kódot SMS - ben vagy e-mailben küldjük. A csomagot itt követheti nyomon. A kézbesítés ára 2.100Ft.
  • Csomagküldő.hu - az alábbi átvevőhelyek egyikére kérheti a csomag kézbesítését: itt. A kézbesítés ára 1.350Ft.

 

8. A FELEK KÖTELEZETTSÉGEI

8.1. Az eladó kijelenti, hogy kézbesítéskor a termék hibátlan. Az eladó kijelenti, hogy a kézbesítés folyamán:

8.1.1. a termékek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeken a felek megegyeztek. Megegyezés ellenében a termék olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amilyeneket a gyártó vagy az eladó feltüntetett, vagy olyanokkal, amilyenekre a vásárló a termék jellege, leírása, reklám alapján elvár.

8.1.2. az áru megfelel az eladó által feltüntetett célnak, vagy olyan célnak, amely a termék jellegének felel meg,

8.1.3. áruk megfelelnek a minőségi szabályzatnak,

8.1.4. a termék megfelelő mennyiségben és súlyban volt kézbesítve és

8.1.5. az áruk megfelelnek a törvényi előírásoknak.

8.2. Reklamáció esetén a két fél egyéb jogait és kötelezettségeit, felelősségeit a reklamációs feltételek szabályozzák.

 

9. EGYÉB JOGOK

9.1 A termék tulajdonjoga a teljes vételár kifizetésével szál a vásárlóra.

9.2. Az 1826 § 1 pont. e) a Ptk. értelmében az eladót nem köti magatartási kódex a vásárlóhoz.

9.3. A panasztétel az eladó info@glamonde.hu email címén lehetséges. A panasz rendezéséről az eladó e-mailben értesíti a vásárlót.

9.4. A rendelkezések megsértése esetén a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvényben meghatározott szabályok szerint jár el.

9.5. A vásárló vállalja a változó körülmények kockázatát, a § 1765 2 a Ptk. értelmében.

 

10. A SZEMÉLYES ADATOK

10.1. Az adatkezelő az érintettől kapott, gyűjtött és az Adatkezelési irányelvek szerint rögzített személyes adatokat a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályokkal – így különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel –, az adatvédelemre vonatkozó nemzetközi egyezményekkel, európai uniós jogforrásokkal (különösen a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 sz. (általános adatvédelmi rendelet) azaz a GDPR szabályozás vonatkozó szabályaival összhangban kezeli.

10.2 Az internetes áruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt csakis a kézbesítő szolgálat jelent:

Magyar Posta Zrt.

Budapest X. ker.

Üllői út 114-116.

 

DPD Hungária kft.

Váci út 33., 2. em

1134 Budapest.

 

Csomagküldő

Teve utca 60

1139 Budapest

10.7. A vásárló személyes adatainak törlését, vagy módosítását, illetve adatkezeléssel kapcsolatos információkat az alábbi módon kérheti: E-mailen: info@glamonde.hu.

 

11. COOKIE ELFOGADÁSA

11.1. A vásárló a regisztrációval hozzájárul az internetes áruház használatához kapcsolódó, technikai és tájékoztató jellegű emailek küldéséhez. Email címét a szolgáltatás nyújtásához nem kapcsolódó harmadik félnek nem adjuk át.

11.2. Az internetes áruház szolgáltatásainak használatához elengedhetetlenül fontos a böngésző cookie-k használata. Áruházunk igénybevételével, megrendelés feladásával ezért a vásárló beleegyezik a cookie-k elhelyezésébe és használatába. Ha a vásárló tiltja böngészőjében a cookie-k használatát, úgy sajnos nem lesz képes az oldal alapvető szolgáltatásainak használatára.

11.3. A sütik használatáról, céljairól, karbantartásukról és törlésükről szóló rendeleteket külön dokumentumban foglaltuk össze.

 

12. PEREN KÍVÜLI PANASZKEZELÉSI MÓD

Amennyiben a vásárló a Glamonde válaszát nem tartja kielégítőnek az alábbi szervek díjköteles eljárását veheti igénybe: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, „NFH” – cím: 1088 Budapest, József krt. 6.; telefonszám: +361/459-4800; fax: +361/210-4677; www.nfh.hu.

 

13. BÉKÉLTETŐ TESTÜLETI ELJÁRÁS

Amennyiben a vásárló a Glamonde válaszát nem tartja kielégítőnek, az alábbi díjmentes vitarendezési módot veheti igénybe: Pest Megyei Békéltető Testület – cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240; tel./fax: +361/269-0703 – további info: www.bekeltet.hu vagy www.bekeltetes.hu.

 

14. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

14.1. A Glamonde.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Az eladót nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

14.2. Az eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen vásárlási feltételek rendelkezéseit bármikor, a vásárlónak küldött előzetes értesítés nélkül, módosítsa. A módosult rendelkezéseket az eladó a hivatalos honlapján való közzététel időpontját követően létrejött szerződések tekintetében alkalmazza.

14.3. A vásárló bármely termék megrendelésével egyidejűleg elismeri, hogy a vásárlási feltételek rendelkezéseit megismerte, a vonatkozó jogszabály szerinti teljeskörű tájékoztatást az eladótól megkapta, továbbá a vásárlási feltételek rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek tekinti és betartja.

14.4. A jelen vásárlási feltételeket a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet és más hatályos jogszabályok az irányadóak. Amennyiben a Vásárlási feltételek valamely pontja jogilag hatálytalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatálytalan vagy hiányos részek helyett az Ptk. ide vonatkozó rendelkezései érvényesek.

14.5. A jelen vásárlási feltételek 2016. Március15. – én lép hatályba, és az ezt követően létrejött szerződések tekintetében kell alkalmazni.

 

SVOBODA LINEN, s.r.o.

Elállási nyilatkozat:

Címzett (eladó):

 

 

 

 

 

SVOBODA LINEN, s.r.o.

Jiřího z Poděbrad 978, 696 62 Strážnice, Csehország

azonosító szám: 262 22 116

bejegyezve a Brno megyei bíróság által, C szakasz, 37961 sz alatt.

email: info@glamonde.hu

Tudomásukra adom, hogy ezennel élek az általam megrendelt termék elállási jogával (termék megnevezése):

 

 

 

Megrendelés dátuma:

 

 

Vásárló neve és vezetékneve:

 

 

 

Vásárló címe:

 

 

 

Vásárló banki számlaszáma:

 

 

Dátum:

 

 

Aláírás: (ha a nyilatkozatot postai úton kézbesíti)

 

 

 

 

 

A vásárló jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén a terméknek, több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított harminc (30) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni. Az elállási jogait a termék eladójánál kell érvényesíteni.

Szándékáról emailben értesítsen minket az info@glamonde.hu címen. Igény esetén, az adott elállási nyilatkozatot emailben is megküldjük. Emailben küldünk egy retúrjegyet, amit a csomaggal a legközelebbi Csomagküldő.hu átvevőhelyen személyesen átad. A Csomagküldő.hu szolgálat átvevőhelyeit az alábbi linkre kattintva találja: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

A termék az eladó címére történő visszaküldésének költsége abban az esetben díjmentes, ha a vásárló az 1. és a 2. pontokban feltüntetett visszaküldési lehetőségek egyikét választja. Ha más módon áll szándékában a csomagot visszajuttatni az eladó számára, a postaköltség a vásárlót terheli. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a vásárlót semmilyen más költség nem terheli.

Ha a vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül az eladó visszatéríti a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a vásárló az eladó által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. Az eladó jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.