Kedvencem (0)
Magazin
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Glamonde ágyneműhuzat

A Glamonde pamut szatén ágyneműhuzatot imádni fogja

A Glamonde 20 éve gyárt szép és jó minőségű ágyneműhuzatokat, melyek nemcsak a testet, hanem a lelket is simogatják. Alvás közben tökéletes regenerálódást garantálnak és kipihenten kezdheti az új napot.

A pamut Prémium-Szatén remek választás

A prémium ágyneműhuzat egyiptomi hosszúszálú pamutból készült, amely puha és tartós. A fényűző finom fényesség a vászon nemes megjelenését hangsúlyozza.

Arra törekszünk, hogy jó minőségű pihenést biztosítsunk nemcsak alvás közben, hanem karbantartás közben is. Az ágyneműhuzat kényelmes cipzárral ellátott és praktikusan vasalásmentes, amivel rengeteg energiát takaríthat meg.

 

ikona bavlnyikona žehličkyikona zipu větvička bavlny

A szövet, vagy mi is a szatén

Egyes vásárlók tévesen tévesztik a szatént a poliészterrel. A szatén csak a szövés módját  jelöli, nem az anyag jellegét. Az anyag különböző fonalakból készülhet, viszont mi a Prémium szaténhoz csakis a legfinomabb minőségű pamut fonalakat használjuk. A pamut szaténnak semmi köze a poliészterhez.

Miért jobb a pamut szatén ágyneműhuzat?

A szatén szövés a megszokott vászonkötéssel ellentétben sűrű vékony fonalakból áll, így amellett, hogy tapintásra finomabb, tartós és hosszú az élettartama is.

A Prémium szaténunk 120 cérnaszálból készült egy négyzetcentiméterre. Csak összehasonlításként, a hagyományos pamutszatén csak 80 szálból áll, míg a hétköznapi vászon mindössze 60 szálat tartalmaz négyzetcentiméterenként.

 

Digitális nyomtatás és annak előnyei

Minden eredeti mintánk a legújabb digitális nyomtatási technológia segítségével készült, amelynek köszönhetően a lehető legszebb minták széles választékát tudjuk ajánlani, esetleg élvezheti a saját fényképes ágyhuzatok lehetőségét.

A digitális nyomtatásnak köszönhetően minden kívánság teljesítettnek tekinthető

A digitális nyomtatás változó, így mindig az egyéni igényeknek is megfelelhetünk. A nyomtatási méretet módosíthatjuk és egyedi igényei alapján is megvarrhatjuk.

Egy hagyományos gyártónál bizalommal vásárolhat

nůžky, metr, jehla a nitTudjuk milyen nehéz az ágyneműhuzat vásárlása interneten keresztül, ha nem tapinthatja meg a terméket. Az ágyneműhuzat minősége a gyártási folyamat során teljes mértékben ellenőrzés alatt áll, így garantálhatjuk a 100 napos visszatérítést.

Minőségi ágyneműhuzat, mint hosszútávú befektetés


Európában nagyon kevés gyártója van a Prémium-szatén minőségű ágyneműhuzatnak. A Glamonde büszkén vállalja egyediségét és ágyhuzataival a nyugalom oázisává varázsolja a hálószobát, ahol minden pihenés élvezetes lesz.

További cikkek