Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Glamonde ágyneműhuzat

A Glamonde pamut szatén ágyneműhuzatot imádni fogja

A Glamonde 20 éve gyárt szép és jó minőségű ágyneműhuzatokat, melyek nemcsak a testet, hanem a lelket is simogatják. Alvás közben tökéletes regenerálódást garantálnak és kipihenten kezdheti az új napot.

A pamut Prémium-Szatén remek választás

A prémium ágyneműhuzat egyiptomi hosszúszálú pamutból készült, amely puha és tartós. A fényűző finom fényesség a vászon nemes megjelenését hangsúlyozza.

Arra törekszünk, hogy jó minőségű pihenést biztosítsunk nemcsak alvás közben, hanem karbantartás közben is. Az ágyneműhuzat kényelmes cipzárral ellátott és easy care kezeléssel ellátott, amivel a vasalás hanyagolható.

 

ikona bavlnyikona žehličkyikona zipu větvička bavlny

A szövet, vagy mi is a szatén

Egyes vásárlók tévesen tévesztik a szatént a poliészterrel. A szatén csak a szövés módját  jelöli, nem az anyag jellegét. Az anyag különböző fonalakból készülhet, viszont mi a Prémium szaténhoz csakis a legfinomabb minőségű pamut fonalakat használjuk. A pamut szaténnak semmi köze a poliészterhez.

Miért jobb a pamut szatén ágyneműhuzat?

A szatén szövés a megszokott vászonkötéssel ellentétben sűrű vékony fonalakból áll, így amellett, hogy tapintásra finomabb, tartós és hosszú az élettartama is.

A Prémium szaténunk 120 cérnaszálból készült egy négyzetcentiméterre. Csak összehasonlításként, a hagyományos pamutszatén csak 80 szálból áll, míg a hétköznapi vászon mindössze 60 szálat tartalmaz négyzetcentiméterenként.

 

Digitális nyomtatás és annak előnyei

Minden eredeti mintánk a legújabb digitális nyomtatási technológia segítségével készült, amelynek köszönhetően a lehető legszebb minták széles választékát tudjuk ajánlani, esetleg élvezheti a saját fényképes ágyhuzatok lehetőségét.

A digitális nyomtatásnak köszönhetően minden kívánság teljesítettnek tekinthető

A digitális nyomtatás változó, így mindig az egyéni igényeknek is megfelelhetünk. A nyomtatási méretet módosíthatjuk és egyedi igényei alapján is megvarrhatjuk.

Egy hagyományos gyártónál bizalommal vásárolhat

nůžky, metr, jehla a nitTudjuk milyen nehéz az ágyneműhuzat vásárlása interneten keresztül, ha nem tapinthatja meg a terméket. Az ágyneműhuzat minősége a gyártási folyamat során teljes mértékben ellenőrzés alatt áll, így garantálhatjuk a 100 napos visszatérítést.

Minőségi ágyneműhuzat, mint hosszútávú befektetés


Európában nagyon kevés gyártója van a Prémium-szatén minőségű ágyneműhuzatnak. A Glamonde büszkén vállalja egyediségét és ágyhuzataival a nyugalom oázisává varázsolja a hálószobát, ahol minden pihenés élvezetes lesz.

További cikkek