Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Tippek és inspirációk

Anime ágynemű

Az anime a japán animációs filmek és sorozatok jelölése és jellegzetes figurák jellemzik. Az anime a japán manga képregényekből merít és a műfajok széles skáláját fedi le, mesékkel kezdve, a köztük jól ismert Pokémon sorozattól, vígjátékokon, drámákon, horrorfilmeken, hentai  animé-ig. Az ágyneműket digitálisan nyomtatjuk, így a mellékelt képekből elkészítjük kedvenc anime, manga vagy hentai ágyneműjét. Az adatokat a fotós ágyneműk részlegébe szükséges feltölteni.

anime povlečeníecchi povlečeníhentai povlečení

FOTÓ ÁGYNEMŰT SZERETNÉK

 

Japán gazdag történelemmel és sajátos kultúrával rendelkező ország, amely különböző művészi műfajokban nyilvánul meg. Ha Japán a gyengesége és használható képekkel rendelkezik, örömmel elkészítjük kedvenc japán ágyneműjét. Az ágyneműket 100% pamutból gyártjuk, mely szatén szövésűek. Nagyon finom egyiptomi pamutfonalokat használunk, hogy az anyagot puha tapintásúvá tegyük. Anyagainkról többet is megtudhat a pamut ágynemű oldalon.

További cikkek