Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17

Glamonde luxus ágyneműhuzat

ÉV

2000
obrazek

 

Történet, amely faxxal kezdődött

Ez a történet 2000-ben kezdődött, amikor a SVOBODA LINEN családi vállalkozásba fax érkezett Németországból egy együttműködési felkéréssel. De a szerencse az elszántaknak kedvez és kockáztattunk, ami azt jelentette, hogy változtatunk, eltérünk az ingek gyártásától és luxus ágyhuzatok gyártásába kezdünk.

Német ágyhuzatok gyártása

Minőségi pamut szatén, szép minták és havonta 20.000 ágyneműhuzat - ez már komoly kihívás, amitől nem rettentünk meg. Míg a német cég Ázsiába irányította tevékenységét, végül csődöt is jelentett, de a mi elszántságunk nem csillapodott és egy új szakaszt kezdtünk meg.

2004
obrazek

 

Saját luxus ágyneműhuzat

2004-ben mutattuk be az első kollekciót, amit az egyedi kézírásunk jellemzett. Együttműködésünk számos európai tervezőkkel azóta is csodálatos kollekciókat szült.


Az elkövetkező években sikeres üzletláncot indítottunk, amit csakis a kivételes minőségre alapoztunk, különösen a népszerű Prémium-pamut szaténra.

2013
obrazek

 

A döntő 2013-as év

Éljen a véletlen! Egy interjú a cégtulajdonossal, amelyet a Forbes magazin jelenített meg, felkeltette a befektetők érdeklődését, akiknek az ereiben a webáruházas kereskedelem folyik. Ettől a pillanattól kezdve elsősorban az online növekedésre koncentráltunk.


Hamarosan megjelent a GLAMONDE márka, amely alatt az európai piacokon is értékesítjük cseh ágyneműinket. Megnevezése a francia csillogás és a monde szavak kombinációjából ered, ami a munkánkat is leginkább jellemzi - elegancia, lenyűgöző hatás; az anyagok és színek lenyűgöző világát.

A digitális nyomtató megvásárlásával független gyártóvá váltunk, aki képes mindent egy fedél alatt elkészíteni. Ez a fontos döntés lehetővé tette számunkra, hogy rendszeresen gazdag kollekciókkal álljunk elő és a kedvelt saját fényképes ágyhuzatok gyártását is megkezdhessük.

2017
obrazek

 

Prémium-Szatén

2017-ben egyetlen anyag mellett döntöttünk, ez pedig a prémium minőségű pamut szatén. Kompromisszum nélküli anyag.

2050

Hogyan látjuk a jövőt?

Rózsásan!

Minden elégedett vásárlónk a hajtóerőnk, ez hajt a kitűzött célunk eléréséhez, mégpedig hogy mi legyünk a luxus ágyneműhuzatok legnagyobb európai gyártója.

obrazek