• 100% fésült pamut
  • 100 napos pénzvisszatérítés
  • A készleti ágyneműt 24 órán belül küldjük
  • 40.000 Ft - tól ingyenes kézbesítés

Cseh luxus ágyneműhuzat SVOBODA

Vízió és filozófia


Számomra nagyon fontos az alvás és egyaránt kedvelem a minőségi termékeket. Ezért 2000 évében összevontam a kellemest a hasznossal és megalapítottam a SVOBODA LINEN családi vállakozást, amely luxus ágyneműhuzat gyártásával foglalkozik.
Kicsivel több munkával és szerencsével vállakozásunkat mára Európa egyik legnagyobb ágyneműhuzat gyártói közé sorolhatjuk. Szatén revolúcióra készülünk.
A luxus nálam divatos design - nal, minőségi anyaggal, tökéletes kivitelezéssel és igazságos árakkal kap értelmet. Mindez kompromisszumok nélkül.


David Svoboda


Divatos design

A divatipar kizárólag a legújabb divat előrelátásával és pontos megfigyelésével működhet. Ez így van az ágyneműkkel is. Figyeljük és elemezzük a divatot, hogy minden évben új kollekcióval kedveskedhessünk, amely simogatja érzékeit és kellő hangulatot idéz hálószobájában. Jól megválasztott színek és motívumok befolyásolják az érzelmeket. És ez számunkra fontos.


Minőségi anyag
A minőség számunkra alfa és omega. Tudjuk, hogy a zavartalan álom nagyon fontos a test és lélek regenerációjához, ezért az anyag megválasztására maximális figyelmet fordítunk. Gyártásunk pillére két anyagi minőség, Premium - Szatén és Mako - Szatén, amelyeket hosszú pamutfonalból szőttünk és magas finomság, ragyogó fény és lágyság jellemzi őket. Ideális a pihenésre.

Tökéletes feldolgozás
A pamut nálunk nem nől, európai designerek segítenek a mintázattal és a precíz mercerezést német textilfeldolgozó biztosítja, közel száz éves szakmai tapasztalattal. Ezeken az apróságokon kívül büszkén állítjuk, cseh gyártók vagyunk, akik a tervezéstől, nyomtatáson át a kivitelezésig eredeti és önálló. A legújabb technológia megszálottai vagyunk.