Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Színek

Válasszon ágyneműt csillagjegye alapján

Vannak dolgok ég és föld között. Az ezzel kapcsolatos kérdések már ősidők óta foglalkoztatják az embereket. Ebbe a témakörbe tartozik a tizenkét csillagjegy is. Minden ember a csillagjegyével kapcsolatos tulajdonságokkal bír, ezek a tulajdonságok pedig tovább fokozhatóak - például kövekkel, számokkal vagy színekkel. Pont a színekkel fogunk most foglalkozni.

Piros – a tűz és a vér színe

A piros leginkább az energikus Kost és Skorpiót jellemzi. A tűz, energia, szex és a vér színe. Meleg szín, viszont az agresszióval is összefügg. A fáradékony, fázós vagy szomorú embereknek felel meg a leginkább. Ha ezek közé tartozol, vásárolj piros kiegészítőket vagy ágyneműhuzatot. 

Narancssárga - az üdeség színe

A narancssárga sokban hasonlítható a piroshoz - meleg színről van szó, serkenti a boldogságot, életerőt, elnyomja a depressziót és szomorúságot. Leginkább az Oroszlán és a Nyilas színe. Az asztrológusok viszont nem tartják alkalmasnak a hálószobába - fejleszti a kommunikációképességet, a hálószobában inkább pihenjünk. 

Sárga - a boldogság színe

A sárga is meleg szín, ráadásul az intellektualitás színe. Ezen kívül serkenti a boldogságot, növeli az önbizalmat és az összpontosítást. Legnagyobb öröm az Oroszlánok és az Ikrek számára. Viszont a sárga sem ajánlatos a hálószobába - zavarhatja nyugodt elméjét. 

Fehér - a tisztaság színe

Tisztaság, üdeség, ártalmatlanság és remény. Ezt rejti magában a fehér szín. Leginkább az orvosok színe. Általános értelemben nagyon pozitív hatása van, ajánlatos a meleg színekkel való kombinálása, például a sárgával vagy krémszínnel. Egyedül rideg és hideg hatást kelthet. A fehér, és annak árnyalatai a Rák jellegzetessége, mivel leginkább ők érzékenyek.  

Kék - égbolt színe

A kék, az őszinteség, bizalom és hűség színe. Az örök távolság jelképe - tenger és égbolt. Hideg színről van szó, nem alkalmas fázós típusok számára és a lelkileg nem kiegyensúlyozottak számára. A kék szín megfelelő a Bika és a Nyilas számára, blankit kék pedig a gyengéd és érzékeny Halaknak.

Zöld – a pihenés színe

A zöldnek nyugtató hatása van, a növekvés és az egyensúly jelképe. Regeneráló hatásának hála megfelelő választás a hálószobába és olyan helyiségekbe, ahol pihenünk. A zöld eltereli a féltékenységet, haragot és ingadozó hangulatokat. A legjobban az Ikrekhez, Bikához, Szűzhöz és a Mérleghez illik. 

Lila - az inspiráció és szellemiség színe

Inspirációra van szükséged? Szeretnéd magad hálószobádban előkelően érezni? Akkor válassz lila ágyneműhuzatot. Ez a szín tökéletes egyensúlyban tartja az anyagi és a szellemi szükségleteket és támogatja az alkotó szellemét. A lila elengedhetelen része az idealista Vízöntőnek és az Ikreknek

Rózsaszín - a nőiesség és a törékenység színe

A rózsaszín a romantika jelképe, a törékenységé és az ártalmatlanságé. Leginkább a nők köreiben sikeres, de találkozhatunk vele férfiaknál is. Vigyázzon, ne vigye túlzásba a rózsaszínt. Kombinálja feketével vagy barnával. A rózsaszín a Bikát és a Mérleget jellemzi.<

Barna - a biztonság színe

A barna a biztonság és a stabilitás jelképe, de felelősségteljességre is utal. Segítségével könnyedén legyőzheted az akadályokat és összpontosíthatsz a céljaidra. Azon színek egyike, melyet az asztrológusok nem ajánlanak a hálószobába. A Skorpió és a rendmániás Szűz színe. 

Fekete – az erő színe

Annak ellenére, hogy a fekete színt általában negatívan értelmezzük, a hatalom, méltóság és a megfontoltság színe. Különlegessége a neutralitásában rejlik - a feketét bármilyen más színnel kombinálhatjuk, nem ronthatunk el semmit. Viszont a feketét ne válassza olyan valaki, aki depresszióban szenved vagy magányosnak érzi magát. A praktikus és az introvert Bak vagy Skorpió számára bizonyul megfelelő választásnak. 

 
Minden csillagjegy más, és a hozzájuk illő színek és eltérnek. Ha az ajánlottak alapján kedveled is azt a bizonyos meghatározó színt, ne habozz. Válassz széles választékunkból és élvezd a pihenés minden pillanatát.
További cikkek