Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Glamonde ágyneműhuzat

Fésült pamut ágyneműhuzat - addiktív luxus

A luxus ágyneműhuzatunk nagyon finom és hosszúszálú egyiptomi pamutfonalból készült, melyet Prémium-szatén nevezetű anyagba szövünk. Ezekről a kifejezésekről többet olvashat más cikkünkben. Most viszont a legfontosabb információ az, hogy a fésült pamut ágyneműhuzat puha tapintású és hosszú élettartamú.

Annak érdekében, hogy az ágyneműhuzat igazán jó minőségű legyen, fontos az egységes fonalak felhasználása, így a túl rövid és hibás szálakat kifésülik. A pamutszálak fésülése tehát az anyag finomításához vezető gyártási folyamat.

 

A minőség megszállottai vagyunk

Célunk az, hogy azok a vásárlók elsőszámú választása legyünk, akik tökéletes ágyneműhuzatra vágynak. A gyártás folyamán nincs kompromisszum, ezért azon kívül, hogy a pamut már önmagában is remek tulajdonságokkal rendelkezik, egyéb műveletek segítségével tovább tudjuk tökéletesíteni.

Az ágyneműhuzatunkat már csak azért is kedvelni fogja, mert mosás után nem megy össze, nem fakul ki és nem csomósodik.

 

Nem igényel vasalást

ikona žehličky

Milyen ágyneműhuzat az, amelynek fárasztó a karbantartása? A mi ágyneműink praktikus easy care kezeléssel is ellátottak. A fonalak mosás után maguktól megnyúllanak, ezért a vasalás csak azoknak a nőknek ajánlott, akik különleges élvezettel szeretnek vasalni. Az is elég, ha vasalóval csak átszalad az ágyhuzaton, így a karbantartás öröme sem túl hosszú.

 

Felejtse el a gombokat!ikona zipu

Volt már valaha olyan helyzetben, hogy a gombos ágyneműhuzatot, gomb nélkül szedte ki a mosógépből? Nos, ez nem fordulhat meg a praktikus cipzáras zárással, ami amúgy biztonságos és senkit sem karcol meg.

Otthona kényelméből válogathat a minták rengetegéből

Csak az a dolga, hogy kiválassza azt az ágyneműhuzatot, amely leginkább illik a hálószobájába, vagy válassza a fényképes ágyneműhuzatok lehetőségét és az ágyneműhuzat olyan lesz, amilyennek elképzelte.

További cikkek