Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Glamonde ágyneműhuzat

Krepp ágyneműhuzat

Mi jellemzi a kreppet?

A krepp szinte bármilyen anyagból előállítható, de a közös nevezőjük az, hogy a krepp felülete fodros. A kreppek úgy készülnek, hogy kihasználják a pamut azon tulajdonságát, hogy tömény nátronlúg hatására erősen duzzad, zsugorodik. Ha a nátronlúg nem a teljes szövetfelületre kerül felvitele, csak helyenként, akkor csak a lúggal kezelt felületen zsugorodik, így a felület fodros, krepphatású lesz.

Miért lett a krepp ágyneműhuzat kedvenc?

Volt idő, amikor a krepp ágyneműhuzat közkedvelt volt, mégpedig vasalásmentessége miatt. Manapság már más anyagokat is talál a piacon, amiket szintén nem kell vasalni, tehát hasonlóan mint a krepp, ezek is hasznosak.

Kedvező ár kontra minőség

Leginkább kedvező ára miatt örvend a krepp népszerűségnek. Vásárlásnál ellenőrizze az ágyneműhuzat összetételét, amely jó ha minőségi 100% pamut. Az olcsóbb ágyneműhuzat vásárlásánál az alapos kidolgozásra ügyeljen, hiszen nem szeretné ha már az első mosás után szétesne.

Eleganciára vágyik?

A jó minőségű krepp ágyneműhuzat megfelel az alap funkcionális követelményeknek és biztos jól szolgál. De legyen őszinte, gondolja hogy a krepp ágyneműhuzat elegáns? Ha tökéletes ágyneműhuzatra vágyik, akkor inkább válassza a tapintásra puha anyagokat mint a Prémium-Szatén. Igaz, az ára kétszer magasabb, de a krepp élettartamát többszörösen meghaladja, tehát megéri.

 

További cikkek