Kedvencem (0)
Magazin
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Karbantartás

Hogyan kell ápolni az ágyneműhuzatot

Legyen barátságos az ágyneműhuzathoz, a pamut Prémium-Szatén hosszú élettartammal és puhasággal ajándékozza meg minden alkalommal, amikor kényelmesen belebújik.

Ismerje meg a Glamonde ágyneműhuzat címkéit
 

Első használat előtt visszájáról, 60 ° C-on mossa ki. A későbbiekben moshatja 40 ° C-on.
Ne mossa túlzsúfolt mosógépben és ne használjon fehérítőt.
• Mosás után azonnal teregessen ki.
• Szárítóban való szárítás és vasalás megengedett.


Korlátlan mosás


A minőségi anyagnak és a precíz feldolgozásnak köszönhetően, az ágyneműhuzatok sok mosási ciklust kibírnak. Megfelelő mosással és karbantartással formatartó, nem zsugorodik és megtartja tökéletes színét.
 

A Glamonde ágyhuzatokat nem kell vasalni


A pamut Prémium-szatén ágyneműhuzatunk számos igényes kezelésen esik át, beleértve az úgynevezett "vasalásmentes kezelést" is. Ennek a kezelésnek köszönhetően a pamutszállak teregetés után megnyúllanak és kiegyenesednek, tehát a vasalásra már nincs szükség. Ráadásul, a Glamonde ágyhuzat az éjszaka folyamán sem gyűrődik össze!

Milyen gyakran cseréljünk ágyhuzatot?


Mivel nemcsak szép hálószobát szeretnénk, de egészséges és kiadós alvásra is igényt tartunk, ügyelnünk kell az alvási higiéniára. Jó, ha az ágyneműhuzatot kéthetente lecseréljük. Ha allergiás, ekcémával vagy más egészségügyi problémákkal küzd, cserélje ennél is gyakrabban.

További cikkek