Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Színek

Színes ágyneműhuzattal harcolunk a depresszió ellen

A nyár hangulatát te is felidézheted az otthonodba. Leginkább a hálószobádban ajánlatos, a pihenés és a nyugalom oázisában. Ha ezt sikerül elérned, elhiheted, nem fogg többé zavarni a nyirkos idő sem. 


Garantáljuk a nyári hangulatot

Ide a tulipánokkal! E virág szerelmesit biztos kellemesen meglepi a tulipános Sofia ágyneműhuzat, amely felületét méretes tulipánok borítják. Ennek romantikus változatát a Serafina tulipános ágyneműn találod, amely mellesleg jól mutat a fehér és az egyszerű berendezésű szobákban.

Persze nemcsak a tulipánok idézik fel a tavaszt. A feltűnő piros pipacs az Alessia pipacsos ágyneműn, vagy a Papaveri pipacsos ágyneműhuzat is remekül szolgálhat. 

Ha ezek az ágyneműk nem tetszenek, próbálkozz kevésbé feltűnő mintával. Semmit sem ronthatsz el az Amedea ágyneművel. Ellenkezőleg, ideális megtestesítője a divatos mintáknak és színeknek az Allegra ágynemű. Remek választásnak bizonyul minimalista stílusú vagy modern hálószobába. 

Romantikus színek és gyengéd minták

Nem feledkeztünk meg a visszafogott mintákról sem. A részletesen kirajzolt tavaszi minta a Butterfly ágyneműhuzaton vagy a Primavera gyengéd kombinációja lehet az aranyút a színek, minták és a romantika rengetégeben. 

Bárhogyan is választasz, ne feledd, hogy a színeknek bizony nagy hatásuk van a tudatalattinkra, tehát hatással van a közérzetünkre és a hangulatunkra is. Most már tudod, vásárolj te is színes ágyneműhuzatot és indítsd a napot kellemesen.

További cikkek