Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Glamonde ágyneműhuzat

Egyéni ágyneműhuzatok gyártása

Meggyőződött az anyagunk kiváló minőségéről, tetszenek a mintáink, de nem felelnek meg a kínált méretek? Gyártási lehetőségeinknek hála van megoldásunk.

Kisebb igazítások

Nem minden párna- és takaró kereskedő tartja tiszteletben a helyi normákat és szokásokat, vagy talán külföldről szerezte be az ágyneműhuzatját. A rendelés folyamán a megjegyzés mezőben tüntesse fel a kívánt méretet, telefonon vagy e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel módosítunk az ágyneműhuzat méretén, ingyenesen. Leggyakrabban a párnahuzat méretét kisebbítjük, vagy a paplanhuzatot szűkítjük. Ingyenesen bővítjük a méreteket, ha azt az anyag szélessége lehetővé teszi.

Anatómiai párnahuzatok

Az anatómiai párnahuzatokkal kapcsolatban gyakran veszik fel velünk a kapcsolatot. Ezek a párnahuzatok gyártása csakis rendelésre készül, mivel tudnunk kell az anatómiai párna szélességét, hosszát és magasságát. Ebben az esetben is megteszi, ha igényét a megjegyzés mezőben tünteti fel. Az ára a fogyasztástól függ.

anatomický polštář

Atipikus méretek

Az utóbbi években sok vásárlónk keresi a francia méretet. Ez a megnevezés a különböző hosszúságú és szélességű ágyhuzatot jelöli, amely általában két embert takar. Kínálatunkban rengeteg olyan mintát talál, amiket francia méretben is megrendelhet. Négy megszokott méretből válogathat, de ha az Ön takarója atipikus, szívesen megvarrjuk egyéb méretben is. Az ára ebben az esetben is a fogyasztástól függ.

Fényképes ágyneműhuzat

A kreatív emberek közé tartozik és egy igazán egyedi ágyneműhuzatot szeretne? Van egy megoldásunk az Ön számára, mégpedig a fényképes ágyneműhuzatok gyártása. Egyszerűen ezen az oldalon keresztül feltölti a képeket és mi a lehető leggyorsabban küldünk egy látványtervet. A látványterv jóváhagyása nélkül nem kezdjük el a gyártást. Maga a gyártás kb. 6-7 hetet vesz igénybe.

 

Az egyéni ágyneműhuzat szállítási határideje

Ha a kisebb igazítások csak a párna- vagy paplanhuzat szűkítéséből áll, akkor ennek az elvárásnak pár órán belül eleget tudunk tenni. Ha azonban nagyobb méretről van szó, amit újból nyomtatnunk kell, feltétlenül 6-7 hetes szállítási határidővel kell számolni.

További cikkek