Kedvencem (0)
Írjon, szívesen segítünk! info@glamonde.hu . HÉ - PÉ 9-17
Tanácsok és tippek
Szakértők vagyunk

Nem viccelünk! Mindent tudunk az ágyneműről, ugyanis már évek óta ezzel foglalkozunk. Kerülje el a fölösleges hibákat és a téves kísérleteket, vásároljon ágyneműhuzatot okosan. Mindent amit tudunk, szívesen megosztunk a magazinunkban.

Glamonde ágyneműhuzat

A leglágyabb szatén ágynemű

Válassza ki az igazit, mielőtt bekopogna a tél!

Függetlenül attól, hogy van-e már tapasztalata a szaténnal, sajnos a szaténnal kapcsolatban máris a tapintásra kellemetlen, csúszós, hideg és elektrizáló anyag jut eszünkbe. Mi igaz ebből? Olvassa végig ezt a cikket és legyen tisztában azzal milyen ágyneműben szeretne aludni.

Mit rejt a szatén megnevezés?

Miért is van az, hogy a szatén ágyneműnek olyan rossz a hírneve? A válasz egyszerű. A szatén, az atlasz kötésű szövet általános megnevezése. Tehát a gyártáshoz a legjobb minőségű fonalakat, de az olcsó műszálas fonalakat is fel lehet használni. Ne dőljön be az eladóknak és tanulja meg, hogyan tudja megkülönböztetni a szatént a „szaténtól“.

Hogyan ismerheti fel a poliészter ágyneműt?

Az első és legnyilvánvalóbb jele annak, hogy műszálas ágyneművel van dolga, az alacsony ára. Bár manapság már ebben sem bízhatunk. Az eladók gyakran árulják a poliészter ágyneműt luxus termékként, a magas áráról nem is beszélve. A továbbiakban pedig itt vannak az említett kellemetlen jelek - a poliészter szatén ágynemű csúszós, hűt, elektrizál, gyakran fényes és nem légáteresztő. Az ilyen ágynemű cimkéjén nem talál a pamutról egy szót sem!

Fedezze fel a pamut szatén ágyneműt

A pamut szaténnak semmi köze a poliészteres szaténhoz. A megnevezését leszámítva. Leginkább minőségének hála közkedvelt. A legfinomabb fonalak felhasználásával lágy ágyneműhuzatot nyerünk, amely egyben formatartó, hosszú élettartamú, tökéletesen légáteresztő és luxus hatású.

Tekintettel az ágynemű magasabb árára, figyelmesen olvassa a címkéket. Ideális esetben hosszú szálú egyiptomi pamutra talál, amely a legjobb minőségű a világon. Részesítse előnyben a vasalásmentes ágyneműket, a zipzárat és ne becsülje alá a minőséget és a feldolgozást.

Glamonde: Nyugalommal megtelt hálószoba

A piacon rengeteg eladót talál, de gyártót csak egyet. Ha komfortra, szépségre és minőségre vágyik, akkor válassza a Glamonde cseh ágyneműt. Az ágyneműk széles kínálatának hála szinte bármilyen hálószobát feldob. 

További cikkek