• 100% fésült pamut
  • 100 napos pénzvisszatérítés
  • A készleti ágyneműt 24 órán belül küldjük
  • 40.000 Ft - tól ingyenes kézbesítés

Az ágynemű karbantartása

Egy óriási kínalattal állítottuk Önt szembe. Ezek az ágyneműhuzatok minőségi anyagból készültek. A hosszabb élettartam érdekében elkészítettünk pár karbantartási tippet, így a választott ágyneműhuzat megtartja színét és formáját.

Első használat előtt visszájáról, 60° vízben mossuk ki. A továbbiakban elegendő 40° vízben mosni, viszont nem célszerű langyos vízben áztatni. Mivel minőségi anyag, nem kell tartani a magasabb hőmérséklettől, nem fog ártani az ágyneműhuzatnak.

Mossuk önállóan, nem zsúfolt mosógépben, optikai fehérítő nélkül. A fehérítő használatával fölöslegesen kockáztatná az ágyneműhuzat színét.

Célszerű a mosás befejeztével azonnal kiteregetni az ágyneműhuzatot.

A kíméletes ruhaszárítóban való szárítás és vasalás engedélyezett. Hangsúlyozzuk, hogy kíméletes. Az ágyneműhuzat vasalásmentességet biztosító kezeléssel volt ellátva, ezt viszont nem jelenti azt, hogy végképp nem gyűrődik. Mosás és azonnali teregetés után a szálak automatikusan kiegyenesednek. Szükség esetén a vasalás lehetséges. Ennek a kezelésnek hála mindez nagyon egyszerű!

A luxus ágyneműhuzat invesztíció mint minden más, ezért ügyeljen a helyes karbantartásra. Így a huzat hosszú ideig megtartja színét és formáját. Ezen kívül persze élvezze a biztos kényelmet is.