• 100% fésült pamut
  • 100 napos pénzvisszatérítés
  • A készleti ágyneműt 24 órán belül küldjük
  • 40.000 Ft - tól ingyenes kézbesítés

A pihenés minősége az ágynemű minőségétől is függ

Reggel fáradtan ébred és a nap folyamán is úgy érzi további alvásra lenne szüksége? Lehetséges, hogy a kényelmetlen paplan és párnahuzat a hibás, amely gátolja a kellemes pillanatok felhőtlen élvezetét. Ennek mielőbb vessen véget és vásároljon minőségi ágyneműhuzatot kínálatunkból.

A minőség az anyagtól és kivitelezéstől függ

Minden ágyneműhuzat kínálatunkból minőségi anyagból készült. A gyártásnak és a feldolgozásnak is tökéletesen átgondolt figyelmet szentelünk. Kínálatunkban Prémium-Szatén és Mako-Szatén ágyhuzatokat talál. Ezek az anyagok tökéletes finomsággal és eleganciával bírnak, erő és tartósság jellemzi őket.

A Mako-Szatén exkluzív anyag, hosszú szálú egyiptomi pamutból készült, 200 szál/négyzethüvelyk sűrűséggel készült. Valószinüleg már elgondolkozott az egyiptomi pamut megnevezésen. Az egyiptomi pamut a lehető leghosszabb szálakból készült, ezek garantálják az ágynemű minőségét, puhaságát és tartósságát.

A Prémium-Szatén is egyiptomi pamutból készült, pontosabban extra hosszú szálakból. Ez az anyag  300 szál/négyzethüvelyk sűrűséggel készült. A lehető legfinomabb anyagról van szó. A minőségét pedig a siker bizonyítja Európa szerte. 

Az anyag feldolgozásának különleges figyelmet fordítunk. Ahhoz, hogy igazán finom legyen az ágyneműhuzat, több kezeléssel volt ellátva, például a mercerezés egy olyan folyamat, amikor az anyag számos henger között halad át és a kezelést kémiai fürdő zárja. A szanforizálás segítségével lehetséges a szükséges méretet elérni. De nem kell aggódni a mosás miatt, az anyag megtartja formáját és színét. 

Válasszon a www.glamonde.hu internetes áruházunkban minőségi ágyneműhuzatot és adjon pirosat a fáradtságnak, amiért az olcsó és kellemetlen ágyhuzat tehet. Velünk ez lehetséges!