Kedvencem (0)

Ünnepelje velünk a csoki világnapját!

Ezen a héten ünnepeljük a csokoládé világnapját. A gyermekek, felnőttek és idősek kedvenc édességének a világnapját. Emlékezzünk erre a napra a legszebb barna ágyneműkkel!

Ne féljen a sötét színektől!

Többen tartanak a sötét színek használatától az otthonukban. Nem kell félni, megmutatjuk hogyan kombinálhatja helyesen a barnát belterével úgy, hogy az összhatás ne legyen komor. Kezdjük az ágyneművel. A fehér falak esetében nyert ügye van, mivel csodásan mutat a barna árnyalatainak minden kombinációjában. A Valence ágyneműhuzatot ajánljuk figyelmébe, ha Önnek is fehér a hálószobája.

A világos háttér engedi az egyszerű barna virágokat érvényesülni, így elegendő, ha beszerez néhány kiegészítőt, például bézs színben és az elegáns beltér már el is készült. 

Ha azok közé sorolja magát, akik nem tartanak a sötét színektől, nyugodtan próbálja ki a Floriana ágyneműhuzatot. A sötétbarna alapon krémszínű ágak könnyítenek. Viszont ügyeljen arra, hogy ne vigye túlzásba a sötét színeket, így is megelőzheti a kellemetlen nyomasztó érzéseket. 

A barna ágynemű nemcsak a fehér hálószobák ügye, hanem a sárga és narancs falak remek kiegészítője is lehet. A Margareta ágynemű lehet a megfelelő megoldás. Ennek a kombinációnak hála meleg belteret érhet el, amely biztos felmelegíti.

A barna és a virágminta ideális kombinációja

Ezzel a lényegre tértünk. A Magnolia ágynemű felületét barna virágok díszitik, halványzöld alapon. Mint tudjuk, a zöldnek megynugtató hatása van, ezzel is oldhatja a sötét, komor hangulatot. Az összhatáshoz a rózsaszín rügyek is hozzájárulnak. Remek megoldás a pasztell, romantikus hálószobába.

Játékos variációja a Magnolia ágyneműnek a rózsaszín tulipánnal díszített Serafina ágynemű. Ahogyan az elődje is, ez az ágynemű is jó megoldás a pasztell szobákba, leginkább a lányokéba. 

A férfiaknak...

Hogy ne feledkezzünk meg a férfiakról és azokról a vásárlóinkról, akik inkább más mintának adnak előnyt a virágminta előtt. A geometriai mintás ágyneműk kínálatában több barna árnyalatot is talál, a kávétól teljesen a világosig. A Coffe és az Enzo káró ágyneművel megtelik az üres beltere és a további kiegészítők miatt már nem is kell aggódnia, bármilyen bézs vagy sárga kiegészítő kiemeli szobája legfontosabb pontját - az Ön ágyát. 

Ha igencsak tarka a szobája és a színek sokaságát inkább fékezni szeretné, szavazzon a kétsznű, barna árnyalatú ágyneműhuzatra. A Rafaela ágyneműt, az elegáns szegélynek és a sötétbarna - világosbarna színek kombinációjának hála díjjazni fogja. Hasonló, de fordított értelemben, ahol a világos van hangsúlyban a Marthe ágyneműhuzat, amelyen csak decens díszítés található.

Ha még nem ünnepelte meg a csoki világnapját, és ügyel a vonalaira, ünnepelje másképp ezt a napot - barna ágyneműhuzattal. Röviden megmutattuk, hogy a sötét színektől nem kell tartania. Elegendő, ha a barnát világos színekkel kombinálja. Elegáns belteret nyerhet, nyomasztó érzések nélkül is.