Kedvencem (0)

Victorian Interior Design

A "viktoriánus stílusú" kifejezés az 1837-1901 korszakra utal, Viktória királynőről kapva a megnevezést. A viktoriánus stílusú bútorok fokozatosan, a tömegtermelésnek hála hozzáférhető lett a nyilvánosság számára. Van néhány tippünk, hogyan teremhetsz királyi hangulatot az ágyneműnk segítségével:

A Viktoriánus stílus legyen gazdag bordó színben, vagy aranyban. A lila és a kék árnyalatok ebben az időszakban nem voltak gyakoriak, így inkább kerüld őket. A Placido ágynemű például remekül mutatna a sötét, masszív ágyon. 

Az aranyból sosem elég... ez érvényes ebben az esetben is, ráadásul könnyedén és elegánsan kombinálható a berendezéssel. A bal oldali ágyneműt a Paisley név alatt találod. 

Ha fehér ágyad van, nagy adag luxust és eleganciát az arany szín vihet a hálószobádba. Olyan hálószobát mint a jobb oldali, Fresko ágyneműhuzattal dobhatsz fel. 

Maradunk az aranynál, melyet az Edel ágynemű egészíthet ki, mint például a lenti képen. Ha sárgával kombinálod, vagy arany színű lepedővel, akkor tökéletesen kiemeled az ágynemű előkelő hatását. 

Ha már eleged van az aranyból és a luxus mintákból, akkor válaszd a visszafogott bézs színt, elegáns mintázattal. A Versailles ágyneműből sem hiányzik az elegancia, előkelőség, épp ellenkezőleg.