Kedvencem (0)

Hogy az Ön ágya is tökéletes legyen Vagy milyen méretet válasszak?

Nem szép látvány, ha az ágyról lelóg a méretes ágynemű. Viszont ha túl kicsi, akkor szinte biztos, hogy az ágyneműhuzat legalább egyik sarka meglazul.

Ahhoz, hogy az ágyneműhuzat tökéletes legyen és az ágy már az első látásra mutatós legyen, ügyelni kell az ágyneműhuzat méretére. Leginkább az ágy méretét kell figyelembe venni, esetleg a matrac és a párnák méretét. 

Hogyan válasszunk megfelelő méretű lepedőt

A lepedőkben található elasztánnak hála nem kell tartania attól, hogy a lepedő nem alkalmazkodik és gondot okozna a megágyazás. Ellenkezőleg, könnyen alkalmazkodik a matrachoz. Két méretet talál a kínálatunkban, melyek megfelelőek bármilyen méretű matracra: 


  • Szélessége 90-100 cm, hossza 200-220 cm

  • Szélessége 180-200 cm, hossza 200-220 cm 

 

A párnáról és a paplanról ne feledkezzünk meg

Ha már elhatározta, hogy kimondottam mutatós ágyat szeretne, ügyeljen az ágyneműhuzat méretére. Persze ellenőrizze a párnahuzat méretét is, de ami a legfontosabb, az a paplanhuzat. A paplanhuzat méreteit négy kategóriába soroltuk, mégpedig: 


  • Standard (70 x 90 cm; 140 x 200 cm)

  • Hosszított (140 x 220 cm)

  • Francia (240 x 200 cm)

  • Francia hosszított (240 x 220 cm)


Az ágyneműhuzat méretét az ágynemű alapján válassza ki. Ilyen könnyedén választhat párna - és díszpárna huzatot is. A lényeg az, hogy az ágyneműhuzat tökéletes legyen. 

A mérettel kapcsolatban vessen véget a kompromisszumoknak. Válasszon olyan ágyneműt, amely elnyeri tetszését és méretben is megfelelő!