Kedvencem (0)

Trendi street style ágyneműhuzat

Úgy döntöttünk, hogy az Építészek világnapját street style ágyneműhuzattal ünnepeljük meg. Bemutatjuk a legszebb street style ágyneműhuzatokat...

A megnevezés alatt ne gondolj az öltözködésre, épp ellenkezőleg, ez a stílus megtalálta helyét már a lakberendezésben is. Bárki számára elérhető és szinte minden háztartásban megtalálja helyét. Ezt a stílust az ágyneműhuzat által is az otthonodba viheted.

Miről van szó? A színekről, különleges mintákról és hatásról. Sétálj végig az utcán nyitott szemmel, csodáld meg az épületeket, színüket, formájukat. Foglalkozz kizárólag a geometria alakzatokkal. Fogadunk ez annyira megtetszik, hogy beviszed a hálószobádba is. Persze nem teljes méretében, hanem csak az ágyneműn. Geometria mintákat ajánlunk figyelmedbe, az Egidio (bal) vagy a Tiziano (jobb) grafikus ágyneműk formájában.

 

Maradunk a színeknél és a grafikánál. A Marco (jobb) ágynemű ugye graffiti-re emlékeztet? És a Pompeo (bal) geometriás ágynemű? Ilyen módon is elhozhatod hálószobádba a street style – t.

 

Játékos, színes, fiatalos. Ezek a mi street style ágyneműink. Mindazok számára szántuk, akik lélekben fiatalok vagy csak tinik. A London ágynemű vagy a New York ágynemű egy kattintással a tied lehet.