Kedvencem (0)

Retró, retró, retró...

Azt, hogy a retró a mai napig jelen van az otthonukban, tudjuk. Elárulunk valamit…ez így is marad!

Miről is van szó?

Maga a megnevezés az ötvenes – hetvenes éveket jellemzi. A világ minden részében más formáját találjuk. Nálunk például retrónak tartjuk a nagymamánk után örökölt szekrényt, Amerikában ez inkább az op – art, pop – art és a képregények. A retró stílust tipikus színek jellemzik. Ezek vagy pasztell színek, vagy élénk pirosak és feltűnő zöld árnyalatok.

Hogyan vihetjük az otthonunkba?

Ez nagyon egyszerű, segítünk. Olyan ágyneműhuzatokat választottunk ki, melyek vagy a színeivel, vagy pedig mintázatával idézik elő a retró stílust. Kezdjük például a retró Matteo ágyhuzattal, amely a pasztell színek és a retró minta példája.

Következőként az Enzo retró ágyneműhuzatot mutatjuk be, amely az élénk színeivel és káró mintájával teheti retróssá a hálószobát.

Talán a Giuditta retró ágynemű a vérbeli retrós. A pasztell rózsaszín, a pöttyök és a csíkok jellemzik leginkább ezt a stílust.

A mintázaton kívül arra szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az összes ágyneműhuzat kizárólag minőségi anyagból készült, vasalásmentes és cipzárral ellátott. Válogasson bátran, mi garantáljuk a minőséget!