Kedvencem (0)

Olvasol a gyermekednek?

Szinte minden gyermek imádja a meséket. A mai világ viszont ellustult és gyakran a mesekönyv helyett, inkább a TV elé ültetjük a gyereket. Próbáljunk ezen változtatni!

Mint minden édesanya, Te is biztosan a legjobbat szeretnéd a gyermekednek. Ez az ágyneműhuzatra is vonatkozik. A Glamonde.hu webáruházunkban szebbnél szebb ágyhuzatokat találsz. Ezek 100% minőségi anyagból készültek, tökéletes kivitelben és meseszép mintákkal.

Rendeld meg például a Leo ágyneműhuzatot és kezdj mesélni! Büszkén tudatja velünk ki a király az állatok között. Ez az ágynemű megrendelhető pamut szaténból, pamutból, de kreppből is. Remek választásnak bizonyul gyermekszobákba, de tini szobába is, ahová színt szeretnél vinni. Nézd meg a tigris mintás Tiger ágyneműt is és a Gepard ágyneműt. Ezek praktikus cipzárral vannak ellátva és karbantartásuk nagyon egyszerű, ugyanis vasalásmentes kezeléssel voltak ellátva.

Egyszer csak a hálószoba egy mesebeli világgá változik, ahol az állatok királya az úr. A történet fokozatosan újabb mesebeli lényekkel bővül. Ha gyermeked inkább a lovakat kedveli, feltétlenül lepd meg őt egy Mustang ágyneműhuzattal. A digitális nyomtatással készült lovak alkalmasak lányoknak, fiúknak és a lovak szerelmeseinek.

 A luxus pamut szatén, amely kényelmes és zavartalan alvást biztosít csak ráadás. Az ágyneműhuzat vasalásmentes kezeléssel volt ellátva, karbantartása kivételesen egyszerű és gyors, tartását és színét pedig hosszú évekig megtartja. Praktikus cipzárral ellátott. Ha lovas ágyneműhuzatot keresel, nézd meg a Horse ágyneműhuzatot is, amely kellemesen meglep Téged a színek sokaságával és a lovak dinamikájával. Lepd meg szeretteid - gyermekeid és a lovak szerelmeseit, egy igazi lovas ágyneműhuzattal!

Nemcsak a lovak szerelmesei kedvelik meg ezt a gyönyörű ágyneműhuzatot egy vágtató lóval a közepén, hanem a szokatlan ágyneműhuzatok kedvelői is.

A lovak szerelmesei imádni fogják ezt az ágyneműt. Az is megtörténhet, hogy olyanoknak is tetszeni fog, akik még nem láttak igazi lovat közelről. Hosszabb idő után az is megtörténhet, hogy a korodtól függetlenül felébred a lovak iránti szereteted. A lovak valójában tökéletesen kifinomult teremtések és mint díszítő elemnek magas értékük van. Az ágyneműhuzat megrendelhető Mako szaténból és DeLuxe pamutból is.

Ha gyermeked imád pancsolni és már nagyon várja a nyarat, feltétlenül vegyél neki egy delfines ágyneműhuzatot. Ez az ágynemű nyáron kellemes hűt, télen pedig melegít. Úszni a tengerben a delfinekkel nem akarnak csak a gyermekek és a fiatalok, hanem a felnőttek is. A Delfini ágynemű pamut szaténból készült, vele könnyen elérhető ez az élvezet. Akit ezek az inteligens állatok foglalkoztatnak, ezt az ágyneműhuzatot is gyorsan megkedveled. A kép felébreszti a nyár, nap, tenger és kirándulás emlékét. A fényes türkiz ágynemű pedig ugrásra bíztat. Ne feledkezz meg arról sem, hogy az ágyneműket minőségi anyagokból készítjük. Megrendelhető pamut szaténból, kreppből vagy pamutból, mindkét esetben DeLuxe minőségben.

Ne feledd, hogy minden ágyhuzatunk minőségi anyagból készült! Megrendelhetőek pamut szaténból, kreppből és DeLuxe pamutból is!