Kedvencem (0)

Mit tehetünk a nyugodt alvás érdekében a kánikula idejében...

A nyár már javában tombol és a ruhásszekrényünk tartalma is megváltozott. A vastag kardigánokat, sapkákat ezúttal rucik és fürdőruha váltotta. A lakásunk is hasonló változáson megy keresztül - kedvenc gyümölcsös süteményeink illata árad a konyhából és üde virágok illatoznak az egész lakásban. De a nagy hőség idejében az alvás bonyolult lehet...

A nyár folyamán kellemesen elfáradunk egy hosszú séta után. Egy ilyen mozgalmas nap után nagyon fontos a szervezetünk megpihenése, amit egy kiadós alvással érhetünk el. A nagy melegben persze az alvás nem mindig egyszerű.

Hogyan készülhetünk fel a kiadás alvásra?

      Késő este, lefekvés előtt már ne fogyasszunk nehéz ételeket. Együnk valami könnyűt és igyunk egy pohár langyos vizet. Felejtsük el az e-maileket, üzeneteket, inkább olvassunk könyvet. Legalább 2 órát alvás előtt ne edzzünk, maradjunk nyugodtan és pihenjünk. Nagyon fontos része a nyugodt alvásnak a kellemes ágyneműhuzat is. De milyet válasszunk? Leginkább a természétes anyagokból készült ágyhuzatokat válasszuk, melyek légáteresztőek, könnyűek és nem árt ha egy kicsit hűtenek is. Erre a legmegfelelőbb a pamut szatén ágyneműhuzat, amely igazán luxus élményben részesíti Önt, nyugodt alvást biztosít és szebbnél szebb minták kínálatából válogathat.

Feltétlenül nézze meg a Reina ágyneműhuzatot, amely kínálatunk újdonsága. Az ágyneműhuzat krémszínű alapját méretes, színes virágok díszítik. Ehhez az ágyhuzathoz megfelelő lepedőt is talál. Például jó választásnak bizonyul a Perlmutt krémszínű lepedő vagy a Rose rózsaszín lepedő. 

    Ha kedveli a mákvirágot, figyelmébe ajánljuk a Dafne ágyneműhuzatot, amely feltűnő piros pipacs virága azonnal lenyűgözi. Tökéletesen illik hozzá a Rot piros lepedő, Silber szürke lepedő vagy egy sima fehér Weiss lepedő. 

A mezei virágok kedvelőinek a Darlene ágyneműhuzatot ajánljuk figyelmükbe, melynek fehér alapját narancssárga keret díszíti. Ebben az esetben se feledkezzen meg a megfelelő gumis lepedőről. Ez lehet például a Pfirsich barackszínű lepedő vagy a Weiss fehér gumis lepedő is. 

Bárhogyan is dönt, a lényeg az, hogy jól érezze magát a hálószobában és az alvás zavartalan legyen.

Szép álmokat kívánunk :-)