Kedvencem (0)

Minden színnek van mondanivalója...

A színek hatással vannak ránk, ezért ügyelnünk kell melyiknek adunk előnyt. Ebben a cikkben megtudhatod, milyen hatással van rád a piros és a kék...

A szüleink teljesen pici korunk óta tanítanak a színek megkülönböztetésére. De tudjuk mit jelentenek? Milyen érzelmeket hívhatnak elő bennünk?

Már korábban megszoktuk, hogy otthonunk falai nem fehérek. Nézzük meg közösen a színek titkait és hozzuk el otthonukba.

Piros - szín, melyet a szenvedéllyel hozunk összefüggésbe. Az életkedvet és a vitalitást jellemzi. Képzeljük el a feketével kombinálva. A fekete, az éj színe, amely az álmainkat fedi. 

Ezt a kombinációt a BAMBOO ágyneműhuzat hozza el. 

Bamboo luxus ágynemű a fekete, szürke és piros kombinációban, fehér bambuszvirággal kiegészítve. Ebben a színkombinációban nem jár depresszióval és fehér bambuszvirág könnyít az összhatáson. Javasoljuk, hogy szerezz be egy piros gumis lepedőt is, amelyen a fekete - piros párna kitűnik! Ezt a Rot megnevezés alatt találod a gumis lepedők kínálatában.

Feltétlenül nézd meg a további fekete ágyhuzatok választékát, tetszeni fognak!

Kék - a kék szín az ég és a víz színe. A nyugalom, béke, romantika és a hűség színe. A hálószobádba nyugalmat és egyensúlyt hoz el. 

A sötét árnyalatok az éjszakát, a holdfényt és az ősrégi mágiát jellemzik. A PEPPY és FRANCOISE ágyneműhuzat lehet az, amely leginkább elnyeri tetszésed. 

Sötét és világoskék körök kombinációja fedi a Peppy luxus ágyneműhuzat teljes felületét. A modern hálószobák tulajdonosai figyelmébe ajánljuk.

 A divatos minta és absztrakt sportos körök kombinációja a sötétkék elülső oldalán és világoskék hátsó oldalán decens és cseles hatást keltenek egyaránt. 

Luxus ágyneműhuzat az igényes ügyfelek számára. A világoskék és sötétkék kombinációja extravagáns hatást kelt.

 A párnahuzat felületét sötétkék színű csík dobja fel, ezzel is bizonyítva az ágyneműhuzat egyediségét. A díszpárna, ami elengedhetetlen része ennek az ágyneműhuzat szettnek olyan, mintha miniatűr párnák sorozata alkotná. A paplanhuzat világoskék egyharmada kék csíkkal van kiegészítve, kétharmada pedig sötétkék.

 

 Milyen a Te kedvenc színed? Írd meg nekünk melyik szín érdekelne, segítünk kiválasztani a számodra leginkább megfelelő színt és ágyneműhuzatot.