Kedvencem (0)

Romantikus ágynemű a nyári napokra

Blogunkkal most a romantikus ágyneműkre összpontosítunk. Így szerezhet örömet kedves feleségének, barátnőjének vagy édesanyjának. Az urak számára pedig bemutatunk néhány mutatós férfi ágyneműt.

A piros nemcsak a romantikáról szól

A romantikával persze szorosan összefügg a piros szín. Ha nem is kedveli ezt a színt, vagy nem vallja magát romantikusnak, a pirosat nem szabad figyelmen kívül hagyni. A piros a szenvedélyes élet színe, a vitalitásé és az optimizmusé. Ez egy drámai szín, amely a szeretethez, szenvedélyhez, bátorsághoz és elköltelezettséghez kötődik. A pirosat lehet szeretni és utálni is, de hatása elkerülhetetlen. Most eláruljuk, hogy miért ... mert gyorsítja a vérkeringést, növeli a pulzusszámot és emeli a vérnyomást. Mire is emlékeztetik Önt ezek a tünetek?:-)

Romantikus ágynemű hölgyeknek

Ebben az esetben könnyő dolga van. Széles választékban kínálunk virágos ágyneműket, amelyek romantikusak és pirosak is egyaránt. Hatalmas népszerűséget élveznek a pipacs ágyneműhuzatok. Ezért hozzuk el most Önnek az abszolút újdonságot kínálatunkból, a Poppy ágyneműt, amelynek fehér és barna díszes alapja engedi érvényesülni a vörös pipacsot. Kimondottan romantikus ágyneműt a Rosella ágyneműhuzat testesít meg. Rózsaszín alap és vörös rózsa teszi jellegzetessé, további ezüst virágokkal díszítve. A romantika viszont megtalálható a Papaveri ágyneműn is, amelynek fehér alapján pompázik a pipacs. Hasonló a visszafogott Lilie vagy a Giuliana ágynemű is.

Hölgyektől az urak számára…

Gyakran hallgatjuk az urak kifogását, hogy az Apák napja iránt nem olyan a lelkesedés, mint az Anyák napja iránt. Ne adjunk nekik több okot, lepjük meg őket férfi ágyneműhuzattal. A Damiano ágynemű klasszikus geometriai mintával teszi lenyűgözővé az ágyneműt. Remek megállapodás lehet a Basile ágynemű is, amelyen összhangban van a lila szín és a férfias geometria minta. Ha viszont a bátrabbak közé tartozik, próbálja a fekete hullámokkal díszített Welle ágyneműt.

 

Ünnepelje velünk a szerelmet romantikus ágyneművel!