Kedvencem (0)

Milyen ágyneművel tarolhat a tiniknél? Keressen kompromisszumot...

Ezen már mindannyian túl vagyunk és lássuk be, hogy tizenévesnek lenni nem könnyű. Ha azon szülők közé tartozik, akik egy kisebb háborút folytatnak a kamaszokkal, akkor fogadja meg a lenti tanácsokat!

Modern ágynemű tiniknek

A fiúk szobája valószinűleg sötétebb, a lányoké inkább piros, rózsaszín vagy lila színű. Ahhoz, hogy színegyensúlyt hozhasson létre a szobában, szenteljen figyelmet az ágynemű színének a kiválasztására. Talán úgy gondolja, hogy lehetetlen olyan ágyneműt választani, amellyel mindkét fél elégedett lenne. Kínálatunkban kevésbé hangsúlyos modern kamasz ágyneműhuzatokat talál, melyek ellen a leghevesebb tini se fog tiltakozni.  

Visszafogott színeket és modern képet az Eiffel Tower ágynemű kínálhat. Ennek csajosabb változatát a városos ágyneműkön találja, mint a Paris párizsos ágynemű, London, Paris Romance vagy a New York ágynemű.

Nem minden kamasz egyforma, vannak akiknek a városos ágyneműk nem felelnek meg, azoknak kínáljuk a Tiger tigrises ágyneműt, vagy a Horse lovas ágyneműhuzatot. Egy élethű gladiátort a Gladiator ágyneműn és egy élethű űrhajóst pedig az Astronaut ágyneműn talál. Mindannyiunknak vannak gyermekkori álmai, lehetséges, hogy az Ön tinédzserét az Egypt egyiptomos ágynemű fogja lenyűgözni.

Annak ellenére, hogy ők már felnőttként tekintenek egymásra, mi tudjuk, hogy még javából gyermekek.

Ha a gyermekével együtt választ ágyneműt, engedje tetszése szerint választani és a siker biztos lesz. Elég ha óvatosan beleszól a szín kiválasztásába.