Kedvencem (0)

Ismeri a minimalizmus szabályait? Tudja hogyan viheti hálószobájába?

Kedveli a minimalizmust? Ha igen és azon gondolkozik miképpen viheti az otthonába, akkor ez a cikk segíteni fog. Bemutatjuk a legszebb minimalista ágyneműket, amelyek segítségével trendi minimalista hálószobát hozhat létre.

Röviden a minimalizmusról

A minimalizmust gyakran úgy is definiálják, mint egy olyan stílusirányt, amelyben az objektum csak a lényegére tisztul. Az egyszerűség és a szerény díszítés jellemzi. Gyakran emlegetik mint egy rideg és steril stílusirányt is. Ezek a kritikák többnyire azoktól származnak, akik nem kedvelik ezt a stílust. Ne foglalkozzon azzal ki mit mond, hiszen az Ön otthonáról van szó. 4 szabályban bemutatjuk, hogyan lehet elkerülni ezt a sterilitást és ridegséget.  

1. szabály

Ügyeljen az anyagválasztásra, részesítse előnyben a természetes anyagokat. Olvassa el honlapunkon a pamut ágynemű előnyeit, amelynek kiváló minőségében örömét leli. Viszont a krepp ágynemű is megfelelően tompítja az unalmasan sima ágynemű hatását.

2. szabály

Vegye körül magát a természettel. Vásároljon virágokat, vagy tegyen ki néhány különleges követ, melyeket a legutóbbi séta során talált. Ha inkább más megoldást keres, nézze meg a kétszínű Brigitte ágyneműt, amely melegséget visz otthonába. Semmit sem ronthat el egy szürke visszafogott virágmintás Marseille ágyneművel.

3. szabály

Használja a színeket. A minimalizmus nem jelenti azt, hogy kizárólag a fehér jöhet szóba. Ha a szoba falai már fehérek, tombolja ki magát a színekkel. A megfelelő választás a fuksia Magdalena ágynemű lehet, vagy a zöld Gilberta pamut szatén ágynemű is. Ha a szoba falai színesek, nézze meg a csipkés ágyneműk vagy a hímzéses ágyneműk kínálatát. Ezek fehér alapját színes csipke vagy hímzés dobja fel.

4. szabály

A fekete és a fehér halhatatlan kombinációja. A fekete-fehér ágyneműk azok, amelyekkel nem ronthat el semmit. Lehet ez a 3D Pompeo ágynemű, vagy a fekete – fehér csíkos Marco ágynemű, esetleg a fekete – fehér absztrakt vonalakkal díszített Manon ágynemű.

Ne feledje: az otthon melegségét nem a kiállított tárgyak határozzák meg. Egy üres szoba, mutatós parkettával, virágokkal megtelt váza és egy különleges ágynemű is lélegzetelállító lehet. Inkább ezen tárgyak kiválasztásán múlik, így otthonunk végül tárt karokkal fogadja a családot, barátokat és persze minket :-)