Kedvencem (0)

Engedje hálószobájába a titokzatos és divatos lilát

A lila, két egymástól eltérő színt foglal magába - dinamikus vörös és megnyugtató kék. Együtt egy misztikus, dinamikus és méltóságteljes képet alkotnak. Ezért a lila szín a spiritualitás, bölcsesség, melegség és elegancia jelölője.

Nagy segítség meditációhoz és pihenéshez, serkenti a kreativitást és szenvedélyt, nyugtató hatással bír. Segít az összpontosításhoz és komoly döntések utáni nyugodt alvást   

Akik szeretik a lilát...

Azok az emberek, akik kedvelik a lilát, egyedülállóak, eredetiek, tehetségesek és segítőkészek. Gyakran lelkészek, orvosok, masszőrök, pszichoterapeuták vagy ápolók. Több forrás szerint akiknek lila a kedvenc színük, általában rendkívül érzékeny emberek, megpróbálnak mindent megtenni annak érdekében, hogy környezetüket elbűvöljék. Kreatívak, az ezotéria sem áll tőlük távol. Kerülik a kötöttséget, a megérzést többre tartják mindenféle okoskodásnál. Áldozatkészségük határtalan, azonban arrogánsak is tudnak lenni.

Hogyan kombináljuk a lilát hálószobánkban

A lila az a szín, amellyel misztikus, intim hangulatot alakíthatunk ki. A kizárólag domináns lila nem alkalmas a pihenéshez, viszont más színek kombinációjával mutatós és kellemes. 

  • Lila és fehér – a fehér tompítja a lila erejét, együtt nagyon kellemes összhangot alkotnak, nyugalom és intimitás árad belőlük. 
  • Lila és fekete – drámai és misztikus hangulatot kelt. 
  • Lila és antik rózsaszín vagy fuchsia  – kellemes és nyugodt hangulatot alkotnak (hasonlóan, mint a fehér).
  • Lila és szürke – ez a kombináció a kecsességnek ad lehetőséget. 

Három tipp a Glamonde - tól

Zavartalanul szeretne alduni? Ezek közül válogathat: 

1. Mako - szaténból készült luxus Harmonie ágyneműhuzat 100% szüperfésült és mercerezett pamutból. A virágminta alkalmas modern és klasszikus berendezésű hálószobába. 

2. Az Eliza ágyneműhuzat Mako - Szaténból készült, 100% fésült és mercerezett pamutból. Elragadja Önt a geometrikus minta és a lila - fehér kombinációja, decens fénnyel. 

3. Szintén Mako - Szaténból készült az Umberto ágyneműhuzat, 100% fésült és mercerezett pamutból. Rózsaszín - lila minta díszíti a pamut szatén ágyneműhuzat fehér alapját.