Kedvencem (0)

Színes ágyneműhuzattal harcolunk a depresszió ellen

Az északi lakosok szenvednek leginkább depresszióban. Tudjuk, hogy miért...kevés a napsütés. Az időjárás jelenleg velünk is szórakozik, de velük hasonlatban nincs mire panaszkodnunk. Igaz, már tényleg itt az ősz, korán besötétedik és kellemetlen nyirkos időnk van, semmi sincs veszve. Elég, ha megtartjuk a nyári hangulatot az otthonunkban. Hogyan? Olvass tovább...

A nyár hangulatát te is felidézheted az otthonodba. Leginkább a hálószobádban ajánlatos, a pihenés és a nyugalom oázisában. Ha ezt sikerül elérned, elhiheted, nem fogg többé zavarni a nyirkos idő sem. 


Garantáljuk a nyári hangulatot

Ide a tulipánokkal! E virág szerelmesit biztos kellemesen meglepi a tulipános Sofia ágyneműhuzat, amely felületét méretes tulipánok borítják. Ennek romantikus változatát a Serafina tulipános ágyneműn találod, amely mellesleg jól mutat a fehér és az egyszerű berendezésű szobákban.

Persze nemcsak a tulipánok idézik fel a tavaszt. A feltűnő piros pipacs az Alessia pipacsos ágyneműn, vagy a Papaveri pipacsos ágyneműhuzat is remekül szolgálhat. 

Ha ezek az ágyneműk nem tetszenek, próbálkozz kevésbé feltűnő mintával. Semmit sem ronthatsz el az Amedea ágyneművel. Ellenkezőleg, ideális megtestesítője a divatos mintáknak és színeknek az Allegra ágynemű. Remek választásnak bizonyul minimalista stílusú vagy modern hálószobába. 

Romantikus színek és gyengéd minták

Nem feledkeztünk meg a visszafogott mintákról sem. A részletesen kirajzolt tavaszi minta a Butterfly ágyneműhuzaton vagy a Primavera gyengéd kombinációja lehet az aranyút a színek, minták és a romantika rengetégeben. 

Bárhogyan is választasz, ne feledd, hogy a színeknek bizony nagy hatásuk van a tudatalattinkra, tehát hatással van a közérzetünkre és a hangulatunkra is. Most már tudod, vásárolj te is színes ágyneműhuzatot és indítsd a napot kellemesen.